Hur förbereda sig inför ett learnerspassersedel

Spendera gott om tid att studera din förarhandbok och ställa frågor till familjemedlemmar med körupplevelsen hjälper dig att förbereda för körkortstillstånd. Förbereda för din körtillstånd bör vara grunden till att bli en säker, skicklig förare för resten av ditt liv. Stressa inte genom processen, och tveka inte att ställa frågor när man rider i ett fordon med en erfaren förare. Saker du behöver
Förarens manuella
Visa fler instruktioner
1

Sluta med din lokala avdelning av motorfordon (DMV) och plocka upp en förarhandbok. Alternativt flesta DMVs har en egen hemsida där du kan hitta en nedladdningsbar manual du kan spara och skriva ut från din dator.
2

Läs manualen en gång för att bekanta sig med de olika teman som omfattas, sedan noggrant studera de ämnen och svara på instuderingsfrågor. Tillbringa några minuter på morgonen, eftermiddagen och kvällen studerar manualen för att förstå och behärska informationen.
3

Besök DMV hemsida och spendera några minuter att gå över övningsprov. De flesta motorfordon webbplatser ger handledning och erbjuda borrar praxis för att hjälpa dig att bli bekväm med testformatet och den information som du kommer att testas på.
4

Gå till din lokala DMV kontor och ta elevens testet.
5

Få körkortstillstånd och praxis bakom ratten så mycket som du kan med en av dina föräldrar eller en annan erfaren förare. Det är dags att börja förbereda för din vanliga körkort testet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145867.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.