Krav för en Driving körkortstillstånd

Att få ett körkortstillstånd är inte alltför tufft, men det kräver lite eftertanke. Det finns dokument att föra, manualer att studera och tentor att passera. Följande lista ska bidra till att ge lite insikt om vad en sökande behöver. Ålder

Beroende på skick, måste en sökande till ett körkortstillstånd vara mellan 14 och 16 års ålder.
Exam

Eftersom trafikreglerna i varje stat varierar något, måste ett statligt specifika förarhandbok erhållas från den lokala Department of Transportation. Vid ansökan om tillstånd måste sökanden genomföra ett test som verifierar kunskaper som lärs ut från förarens handbok.
Pappersarbete
p Alla stater kommer att kräva att sökanden ta in antingen ett personbevis, invandring kort, giltiga handlingar invandring eller pass. Den sökande måste också veta hans personnummer så att det kan bekräftas i det nationella socialförsäkringssystemet databas.
Syntest

Sökande är skyldiga att vidta en vision testar, och om testet tas med glasögon eller kontaktlinser, skall detta registreras. Det kommer att finnas ett avsnitt om det faktiska tillståndet anger att det beviljas på villkor att en vision stödet användas under bilkörning.
Kostnad
p Det kommer att finnas en avgift på $ 10 till $ 15, som betalas innan man tar testet. Om den sökande tar examen flera gånger, ska denna avgift betalas före varje försök.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145156.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.