Bil spegel Krav

Standarden bil har tre primära speglar: En förarsidan spegel, passagerarsidan spegel och en backspegel. Syftet med dessa speglar är att ge en förare med tillräcklig vision av vad som normalt skulle vara blinda fläckar under körning. Det finns vissa statliga regler på plats som avgör vilken av dessa speglar krävs och som inte, i syfte att ge föraren de verktyg som behövs för att vara säker när du kör. Backspegel

I varje stat, krävs det att ditt fordon måste ha en backspegel. Detta är den rektangulära spegel som monteras på vindrutan, för att ge dig möjlighet att se bakom dig. Du måste kunna se vad som händer bakom din bil och du kan inte alltid titta bakom dig att göra det. Körning utan en backspegel är ett trafikbrott som kan få dig stoppad.
Förarsidan Mirror

förarsidan mirrors kan du se bakom dig och sidan av dig när du kör. Det är särskilt viktigt att ha ett förarsidan spegel vid filbyte eller säkerhetskopiera. De flesta stater kräver att din bil har en fungerande förarsidan spegel. Inte bara är det juridiskt nödvändigt att köra med ett förarsidan spegel, men det är också bra känsla från en säkerhetssynpunkt.
Passagerarsidan Mirror

passagerarsidan spegel är den enda spegel som inte är ett universellt krav. Vissa stater kräver att du kör med en passagerarsidan spegel medan andra inte gör det.

Alla tre speglar är nödvändiga för att säkerställa att du kan se så mycket omkring dig och ditt fordon som möjligt. När du inte har en spegel på passagerarsidan, kan du ha ytterligare blinda fläckar som kan sätta dig och människor omkring dig i riskzonen.

Kolla med din lokala avdelning av motorfordon för att ta reda på vad fordonet lagar i ditt tillståndet är frågan om persontransporter användning sidospegel, men vet att det är säkrast att ha alla tre speglar fungerar vid alla tillfällen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145411.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.