Typer av Georgia chaufförlicenser

Beroende på klassificering av fordon du vill köra, det finns olika typer av licenser i Georgien. Till exempel, om du kör lastbil under en viss vikt i affärssyfte, kommer du att kräva en kommersiell körkort (CDL). För att få något körkort i Georgia, måste de sökande först få ett körkortstillstånd, utveckla körskicklighet och klara ett prov för att få en fullständig körkort. Körkortstillstånd

Förare i delstaten Georgia är först krävs för att lära körskicklighet och lagar av vägen. Till att börja, måste den sökande vara minst 15 år gammal för att ansöka om körkortstillstånd som ger dem möjlighet att få utbildning på sitt fordon, med eventuella kandidater åldrarna 15-17 med att genomföra en obligatorisk 40 timmar på väg utbildning (sex timmar på natten) innan de kan ta elevens testet. För att få körkortstillstånd, måste de sökande klara ett syntest och ett kunskapstest om vägmärken och regler. Med tillståndet - som kostar $ 10 från och med 2010 - innehavare kan bara köra när åtföljs av en licensierad förare som är minst 21 år gammal
Körkort
The Georgia körkort är det viktigaste licens krävs av förare i Peach staten. För att uppnå körkort, måste de sökande vara minst 16 år gammal och passera alla stadier av tester, inklusive ett syntest, regler vägar och vägmärken tester. De måste också klara provet road körning, vilket har en rad manövrar, användning av bilmekaniker och uppmärksamhet. Det finns ett antal skolor som erbjuder kör utbildning och hjälper dig att nå den standard som krävs för att klara ditt körkort och få ett körkort. Om en person vill köra ett fordon som väger mer än 26.000 pund. och använda den för icke-kommersiella ändamål, måste de kvalificera sig för en klass A eller B-körkort. Dessa klassificeringar uppfyller vanliga krav körkort, men också innebära ytterligare tester för tunga lastfordon.
Motorcykelkörkort

En motorcykel licens i delstaten Georgia är också känd som en M-licens. Tillgängliga för dem 17 år eller äldre (med föräldrarnas samtycke krävs för dem under 18 år), är det motorcykelkörkort krävs för innehavare att köra varje tvåhjuligt fordon med en motor storlek 51cc och uppåt, inklusive mopeder och minibikes. För att lära sig att rida en motorcykel, måste de sökande skaffa först en motorcykel körkortstillstånd (tillgänglig från 16 års ålder och uppåt). När kandidater har nått den nivå som krävs av utbildning och kunskap, måste de klara ett syntest, tvådelat kunskapstest och en väg körprov. Den Georgia State motorcykel säkerhet programmet erbjuder mer information (se Resurser).
Commercial Körkort

CDL krävs för ett antal fordon och används främst för företag fordon. Ett kommersiellt fordon är ett fordon som väger mer än £ 26.001., Fordon avsedda för att transportera 15 eller fler personer eller alla fordon som krävs för att visa farligt material plakat. Skola bussförare, till exempel, kräver en CDL. Du måste vara 18 år eller äldre för att köra ett nyttofordon inomstatliga, medan du måste vara 21 år eller äldre för att använda din Georgia CDL Interstate. För att få din CDL, måste du redan ha en vanlig körkort, passera en vision test tvådelad kunskapstest och en väg körprov, vilket även innebär en pre-trip kontroll då föraren måste visa att de kan utföra grundläggande underhåll av deras kommersiella fordon. De flesta människor förbereder sig för en CDL lära genom en godkänd CDL skolan (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145718.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.