Hur till Öka Miltal Pickup Truck

I en tid när gas är dyrt och framtida bränsle tillgången är osäker, sparar bränsle genom att öka gas körsträcka är ansvarig sak att göra. Lastbilar har kanske inte den bästa gas körsträcka till att börja med, eftersom de flesta är gjorda för att arbeta och är inte särskilt aerodynamisk. Men det finns flera saker du kan göra för att maximera bränsleekonomin. Instruktioner
1

Drive mindre aggressivt. Tester visar att snabb acceleration är en av de största bidragande faktorerna till spillo gas. I stället för att skjuta för en noll-till-60-mph acceleration på under 10 sekunder, måttligt accelerera till din marschfart på 15 sekunder för att spara gas. På samma sätt kommer att minska din totala hastigheten spara gas, som kommer med överväxel redskap.
2

Använd din farthållare så ofta du kan, om inte i bergsområden. Att upprätthålla en konstant hastighet minskar accelerationen bekostnad. I bergiga områden, dock, kommer farthållaren uppgift att upprätthålla hastighet resultera i täta varvar och nedväxling till lägre växlar som förbränner mer gas.
3

Behåll tillverkarens rekommenderade däcktrycket. Däck låg i luften ökar friktion, vilket gör din lastbil arbeta hårt, vilket resulterar i bortkastad gasen.
4

Stäng av trucken när man sitter på ett ställe under en längre tid. Tomgång erbjuder noll miles per gallon, så du behöver minimera tomgångskörning. Du förbrukar gas till vev lastbilen upp igen, men du sparar mer gas genom att inte ha den köras under mellantiden.
5

Ljusare din lastbil genom att ta bort överflödiga kilon från flaket. Ju mer vikt du bär, desto svårare din lastbil har att arbeta, vilket innebär att det måste bränna mer gas för att kompensera.
6

Behåll din bil genom att hålla det ordentligt trimmad, regelbundet oljebyte och byte bränslefilter. Detta håller lastbilen i toppskick.
7

Lägg ett insynsskydd eller lock ovanpå din flaket. Detta minskar luftmotståndet och lättar det arbete som krävs av din lastbil, speciellt vid högre hastigheter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145672.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.