Iowa Driving Lagar för Teens

Alla stater har olika körning lagar och krav för nya tonåring förare som genom statistik, de farligaste förare på vägen. Den tonåring körning lagar i delstaten Iowa är inte annorlunda, kräver tonåringar att vara av en viss ålder och har en viss erfarenhet innan de kan få bakom ratten i en bil. Graderad Körkort

Tonåringar i Iowa nu är skyldiga att ha en graderad körkort, vilket betyder att de inte kommer att få sina körkort tills de fyller 18. Detta kräver dem att spendera mer tid att köra med sina föräldrar eller en annan vuxen som kommer att hjälpa dem att lära sig trafikreglerna och hur man kör säkert och defensivt. Denna politik har visat sig kraftigt minska olyckor och riskfaktorer som minderåriga som har just fått sitt körkort. Tonåringar måste först fylla de krav som arbetar med att ta emot en instruktion tillstånd och ett mellanliggande tillstånd innan de får sin graderad licens från staten.
Instruktion Permit

Instruktionen tillstånd i Iowa är tillgänglig för tonåringar som är minst 14 år gamla. Den sökande måste ha skriftligt tillstånd från en förälder eller förmyndare och skall undertecknas i närvaro av en stat certifierad examinator. Sökande måste också passera en vision och grundläggande körning kunskapsprovet.

När de har fått sin körtillstånd, måste de hålla den i minst sex månader innan du försöker uppnå ett mellanliggande tillstånd. De måste också göra en hel del att köra med en licensierad förare som är en förälder, vårdnadshavare eller över 25 år, kör 20 timmar, minst 2 som ska vara på natten. De måste också fylla i en 30-timmars Förarens utbildning kurs på uppdrag av staten.
Intermediate Tillstånd

mellanliggande tillståndet i Iowa är det sista tillståndet en drivrutin måste få innan få sin examen tillstånd eller full licens. Föraren måste vara minst 16 år och hålla fast vid detta tillstånd för minst 12 månader. De kan köra utan en vuxen i bilen mellan klockan 5 på morgonen och 12:30 på morgonen, men måste övervakas av en förälder, vårdnadshavare eller en vuxen över 25 år om det är utanför den tidsperioden, eller ha ett skriftligt medgivande finns. De måste också fylla tio timmars övervakad körning, varav två ska vara på natten. De måste också vara olycka eller brott gratis i tiden den här licensen hålls. Detta gäller tills den sökande fyller 18 år. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145358.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.