Hur man lära sig att parkera bilen

Lära sig att köra är en spännande upplevelse eftersom det ger människor mer frihet eftersom de kan köra själva till någon plats de vill gå utan någon annan närvarande. Parkera en bil är en viktig aspekt av att lära sig köra. Vinklad och fickparkering och hur man parkera på en kulle är alla aspekter av parkering en person måste kunna göra. Instruktioner
1

Ta en förares utbildning kurs. Läs om kommande förarens utbildning kurser i ditt samhälle genom att kontakta kontoret i din lokala avdelning av motorfordon (DMV). Anmäla dig till kursen för att lära sig att parkera en bil samt få praktik gör det. Vet att medan din huvudsakliga fokus ligger på parkering, kommer du också att krävas för att övningsköra, svarvning, sammanslagning och andra manövrar bil.
2

Hyr en privat instruktör. Om du bara vill fokusera enbart på parkering, hitta en privat körskollärare som hjälper undervisa och handleda dig i denna specifika aspekt. Hitta en tom parkeringsplats där du kan träna vinklad och fickparkering utan rädsla för att slå ett annat fordon. Som din parkering färdigheter växa, öva parkera bilen i fulla parkeringsplatser och på hårt trafikerade gator där parallella parkering är tillåten. Om du inte kan hitta en instruktör, få en familjemedlem eller vän som är bra på parkering för att undervisa och coacha dig.
3

Inrätta en mock parkeringsplats. Hitta en tom parkeringsplats eller område där du kan staka ut en parkering plats med hjälp av koner, hinkar, soptunnor eller andra objekt som du kan slå utan att skada din bil. Skapa en parallell parkeringsplats samt en vinklad plats och praktik parkering i dem tills du är säker på att du kan göra det med riktiga bilar.
4

Öva med olika fordon. Fordon har ofta en annan känsla och varierar något i sina rörelser när du använder dem, så det är fördelaktigt att använda ett par olika sådana när lära sig att parkera. Be familjemedlemmar och vänner om du kan använda sina fordon för att öva med. Av de du försöker, hitta den bil som du känner dig mest trygg med vid parkering. Använd den för din körning och parkering testa om personen kommer att tillåta dig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145405.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.