Hur man lär sig att köra moped

Mopeder är ett ekonomiskt, roligt val för dem som behöver ett alternativ för transporter, men inte behöver eller vill ha en full-size bil eller lastbil. Kompakt och mångsidig, mopeder lösa många pendlare problem, bland annat bränsleeffektivitet, parkering och förvaring. Hitta klasser eller föreläsningar om kör mopeder kommer att hjälpa dig i din strävan att transport frihet. Instruktioner
lära sig att köra moped
1

Kontakta ditt försäkringsbolag. Eftersom detta är ett nödvändigt steg när du köper moped, kan du få lite information om att lära sig att köra din moped. Försäkringsbolagen hålla förteckningarna över godkända eller föredragna kurser som den försäkrade föraren kan vidta. Dessa klasser innehåller grundläggande körning kurser, och typiskt, när du fylla i en kurs, kommer försäkringsbolaget erbjuda dig en rabatt.
2

Kolla igenom din lokala telefonbok. Många förarens utbildning skolor erbjuder klasser på grunderna i att köra en mängd olika fordon. Kontakta någon, och se om de erbjuder kurser för moped körning. Om skolan inte erbjuder kurser på mopeder, be om en rekommendation för en skola som gör. Addera 3

Hitta material på ditt lokala bibliotek. Många bibliotek innehåller informativa videoklipp eller dvd-skivor tillgängliga för kassan. Leta videos och källor bok om att lära sig att köra moped.
4

Hitta en erfaren mopedförare. Fråga runt till familj och vänner, eller överväga att publicera en annons begär moped körlektioner. Lära förstahandsinformation från en kollega mopedförare ger dig inte bara grunderna, men också att förarens erfarenheter med mopeder. Använd den erfarenheten till din fördel, och ställa alla frågor du kanske inte kan ställa in en mer strukturerad undervisning miljö.
5

övningsköra din moped i en stor, öppen parkeringsplats eller annan yta som är tydlig av fordon och hinder. Ställ upp mini körning kurser, eller bara träna grunderna i körning, svarvning och stoppa din moped. Bekanta dig med funktionerna hos mopeden i denna miljö så att du är mer bekväm när du börjar att köra på vägarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145168.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.