Vägmärke Varningar

Vägskyltar är avgörande för att upprätthålla ordning och säkerhet på väg, stadsgator och landsvägar. Vägmärken som varnar för särskilda risker är särskilt viktiga eftersom de varna förare för eventuella faror på vägarna. Dessa tecken kan förebygga olyckor och även dödsfall. Förare bör vidta alla vägmärken varning på allvar och följa alla tecken rekommendationer. Identifiering

Road varningssignaler kan generellt identifieras genom sin form och färg. Många trafikanter varningsskyltar såsom våta vägskyltar är diamantformade och ljust gul i färgen. När du ser en gul vägskylt du ska ta skylten varnar dig om en potentiell fara på vägen. Andra varningssignaler kan vara formade som femhörningar. Skyltar varning om möjligheten för barn korsar vägen, särskilt nära skolan zoner, kommer formad som en femhörning och bilder har på barn.
Road Routing

Road varning tecken kan varna förare att avvikelser i den kommande vägen. När det finns delade vägar, återvändsgränder eller särskilt vassa vänster eller höger svängar sidan kommer en varningsskylt typiskt postas. Dessa tecken kan även innefatta rekommenderade hastighetsgränser på för att navigera genom fara.
Vädervarningar

Olika väderförhållanden kan påverka säkerheten på vägarna. Varningsskyltar ska postas där vägarna har en tendens att bli hala när de är våta eller istäckt under vinterstormar. Var särskilt uppmärksam på dessa tecken som du inte kan ha möjlighet att lätt se vädrets påverkan på vägen.
Construction

Road varningsskyltar kan också varna föraren för väg konstruktion. Byggnadsarbetare arbetar på vägarna, ofta samtidigt som trafiken fortsätter att flöda runt dem. Alltid sakta ner och ägna extra uppmärksamhet på byggplatser. Varningsskyltar kan hänvisa dig till omvägar i vägen, kommer placeringen av arbetstagare och andra faror som orsakas av bygget.
Wildlife

Transport avdelningar posta varningssignaler i områden där de vet vilda djur kommer sannolikt att vara på väg. Beroende på var du bor, kan dessa tecken omfatta varningar om djur så stor som älg och björn eller mindre djur såsom rådjur eller ens sköldpaddor. Dessa tecken blir diamantformade och gul färg, och de kommer att inkludera en bild av djuret som sannolikt kommer att ses på vägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145659.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.