Praktisk körprov Lessons

De flesta människor ser fram emot att lära sig att köra bil. Efter att ha passerat den statliga test för att få en förares tillstånd, måste studenterna förbereda sig för att ta vägen testet. Detta körprov utvärderar huruvida eleven kan säkert köra ett fordon. Flera verktyg kan hjälpa eleverna förbereda sig för körprovet. DVD Lektioner

människor förbereder sig för att ta sitt körkort kan dra nytta genom att först titta på en DVD, demonstrerar tekniker som de behöver för att bemästra. Titta på en av dessa professionellt sammansatta program ger eleverna en mental bild av vad de behöver göra när de faktiskt sitter bakom ratten i en bil för att försöka manövern.
Använd en checklista

Att ha en skriftlig checklista för granskning före körning kommer att hjälpa eleverna att hålla trafikreglerna de skall följa för att klara förarprovet. California Department of Motor Vehicles tillhandahåller en lista för besökare på deras hemsida som innehåller många viktiga punkter. Till exempel, under rubriken "kör på en motorväg", innehåller listan: kontrollera trafikflödet, kolla speglar och över axeln innan sammanslagningen i trafiken, signalera tidigt och anpassa hastigheten till väglaget. Granska denna lista innan övningsköra på motorvägen kommer att hjälpa eleven att bli medveten om lämpliga förfaranden och att köra mer självsäkert.
Trafiklärare

många fall gör en körskollärare ett bättre val än en vän eller släkting att ge körlektioner. Trafiklärare har inte den oro som icke-professionella ofta gör med en elev förare. Dessutom förstår proffs lära tekniker som effektivt hjälper studerande förare får de kunskaper de behöver för att klara förarprovet. Vissa professionella trafiklärare har sina egna fordon med dubbelkommando. Nervösa studenter kan det vara bra att veta att om de gör ett misstag, såsom acceleration istället för bromsning, har instruktören kontrollen att trampa på bromsen. Denna extra säkerhetsnivå påskyndar lärande för många människor. Department of Motor Vehicles i många stater upprätthåller en lista över kvalificerade instruktörer. Addera Online Spel

Använda kör-instruktion spel gör knepig att lära sig att köra mer behaglig. På Learn4Good.com, kan besökarna gå igenom inlärningsprocessen genom att spela. De börjar genom att välja från ett galleri av körning seriefiguren instruktörer. De kan välja mellan praktik lektioner eller ta en praxis test. Eleverna använder sin dator tangentbord att manipulera testet bilen, eftersom de mentalt behärska lektionen till hands. Den valda instruktör bekräftar antingen eller lekfullt skäller eleverna beroende på deras handlingar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145621.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.