Arkansas körtillstånd Information

I delstaten Arkansas, kan unga förare ansöka om körkortstillstånd när de vänder 14. Arkansas använder ett graderat licenssystem, där förarna måste avancera genom flera nivåer av licensiering tills de är utfärdade en full licens. Detta ger nya drivrutiner gott om tid att lära sig reglerna i vägen under kontrollerade förhållanden. Administration

Arkansas övervakar körtillstånd, körkort och andra körningen frågor genom dess avdelning för ekonomi och administration. Detta är samma enhet som kontrollerar spel, beskattning, alkohol och statsbudgeten. Medan vissa frågor, t.ex. licensiering ett fordon eller ansöker om en bil titel, hanteras av motorfordon avdelning, måste nya drivrutiner kontakta föraren tjänster institutionen för information om hur du skaffar ett körtillstånd.
Typer
p Det finns tre typer av körtillstånd i Arkansas. Först får varje ny förare en instruktion tillstånd för att lära sig att köra. Därefter kan en ung förare ansöka om elevens tillstånd, vilket medför färre restriktioner och är giltigt fram till 16 års ålder. När en förare fyller 16, kan hon ansöka om en mellanliggande licens, som har ännu färre restriktioner och är det sista steget i körtillstånd process innan en förare utfärdas en obegränsad klass D-körkort.

Begränsningar

Varje typ av körtillstånd medför särskilda restriktioner för att hålla föraren och andra bilister, kassaskåp. Med en instruktion tillstånd eller elevens licens, kan Arkansas tonåringar kör endast med en licensierad förare över 21 år i bilen för att ge handledning och undervisning. Dessutom måste alla passagerare i bilen bilbälte vid alla tidpunkter. Förare som innehar en mellanliggande licens får bara ha en passagerare under 18 år i bilen på en gång, och kan inte köra från 11:00 till 04:00 om det inte är till eller från skolan, kyrkan eller ett jobb.

Tillämpa

Varje typ av Arkansas körtillstånd har olika krav på ansökan. För att få en instruktion tillstånd, måste en förare vara 14 och passera en skriftlig tentamen. Föraren måste då klara ett körprov för att kvalitet för en elev licens Slutligen, för att få ett mellanliggande tillstånd, måste föraren vara 16 och ha en bra drivande rekord för de senaste sex månaderna av tillstånd körning.

Staten av Arkansas utfärdar automatiskt en obegränsad licens att förare som innehar ett mellanliggande tillstånd när de fyller 18, om de har en bra drivande post.
Pappersarbete
p Det finns också flera bitar av pappersarbete som en ny förare skall lämna skall utfärdas en första instruktion tillstånd. Dessa inkluderar bevis namn (t.ex. födelseattest), bevis på adress och dokumentation av att vara inskrivna i skolan och har en klass-medeltalet av minst 2,0. Nya förare måste också åtföljas av en förälder eller vårdnadshavare när de rapporterar till testwebbplatsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145356.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.