Hur Pass manöverförmåga Andel av Förarens Exam

Passing manöverförmåga del av en förares tentamen visar sig svårt för vissa människor. Oavsett om det är nerver eller bara en brist på förmåga, många människor flunk det och måste göra om denna del av förarprovet igen. Men det finns sätt att förbättra sina chanser att passera manövrerbarhet del av en förares tentamen. Det har allt att göra med förberedelser. Ju mer förberedd du är för testet, desto bättre chans har du att passera den. Saker du behöver
förarens utbildning klass
Bil
Hjälpsam familjemedlem och vän,
DMV Boka
Visa fler instruktioner
1

Kör gatorna runt Department of Motor Vehicle (DMV). Dessa gator är de som testaren kommer sannolikt att ta dig på under manövrerbarhet delen av förarens examen. Om du bekanta dig med dem, kommer du minska dina chanser att göra ett misstag under förarprov.
2

Få insiderinformation från människor som nyligen fått sitt körkort. Dessa människor kommer att kunna ge dig information om vad som väntar på manövrerbarhet delen av tentamen. Addera 3

Delta i ett förarens utbildning klass. Många gymnasieskolor ger denna typ av kurs och det är mycket användbart. Förutom att lära dig reglerna i vägen, det ger dig också on-the-road körupplevelse. Men om du är äldre eller din skola inte tillhandahåller denna tjänst, hitta en drivrutin utbildning kurs öppen för allmänheten. Du kan göra det genom att gå igenom telefonboken eller fråga runt. Sedan tar kursen innan din manöverförmåga examen. Det kommer att öka din beredskap och förmåga att klara provet.
4

Be en familjemedlem who'sa bra förare för att få hjälp. Det bör vara en familjemedlem som har en hel del tålamod och kärlek. Låt dem ta dig ut på vägen och ger körtips. Var öppen för kritik och instruktion.
5

praktiken manövrar du har svårt att göra. Om du vet att du kämpar för att göra en tre-punkts sväng eller parallellt park, öva dessa saker tills du får dem ner pat. Oundvikligen kommer manövern du kan inte göra vara frågade er på körprovet. Som ett resultat, måste du vara beredd att göra alla möjliga körmanöver korrekt.
6

ta hjälp av en vän. Vare sig det är några uppmuntrande ord eller hjälpa körning på väg, kommer hjälp av en vän att vara ett plus. Din vän kan hjälpa dig att komma över någon av dina rädslor och vara ärlig om dina svagheter som förare.
7

Studera trafikreglerna. Om du är bekant med dem, kommer du att kunna följa dem under din manöverförmåga examen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145133.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.