Nackdelar för använda bilbälte

Buckle är upp lagen, men det verkar som att många människor väljer att ignorera det. Är det verkligen säkrare att använda bilbälte? Vi vet allt om proffsen, men vad är nackdelarna? I verkligheten är några nackdelar att använda bilbälte kraftigt överskuggas av proffsen, och mer sannolikt än inte, bilbälte kommer att rädda ditt liv. Identifiering

Ett säkerhetsbälte är en sele i en bil. Det remmar över kroppen och spännen på motsatt höft. Det är tänkt att skydda passagerare från skador i händelse av en olycka. Flesta människor tror att en con strikta lagar säkerhetsbälten är att de strider
Rights

på deras rätt att välja att inte använda bilbälte. De tror att det är ett sätt att regeringen försöker styra dem.
Fångad

fastnar i en brinnande bil på grund av ett fast säkerhetsbältet är en annan con. Många människor hålla en magnetisk fräs bilbälte i sin bil om detta händer.
Obekväma

Vissa passagerare hitta säkerhetsbälten obekväma eller skär igenom sin kropp i en smärtsam ställning . På grund av detta, väljer de att inte använda bilbälte.
Usage

År 2008 var antalet personer bilbälte 83 procent, går upp från 82 procent under 2007, enligt National Highway Traffic Safety Administration. För dem på motorvägar, det var 90 procent, en ökning från 89 procent år 2007.
Effekter

2007 bilbälte sparat 15.147 liv och har sparat 76.936 liv mellan 2003 till 2007. En extra 5024 liv kunnat räddas i dödsolyckorna om passagerarna skulle ha bilbälte.
Varning

bilbälte har räddat tusentals liv och kunde ha räddat många fler om dessa människor skulle ha kollapsat upp. Även om det kan hända, är det sällsynt att ett säkerhetsbälte för att fastna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145150.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.