Hur stoppa någon från att köra din bil

För många amerikaner, är deras mest värdefulla tillgång efter deras hem sin bil. Det sista du vill är att någon kör din bil utan din vetskap. Enligt National Insurance Crime Bureau, sjönk fordon stölder i 2008 13 procent från 2007, eftersom fler amerikaner att ta extra försiktighetsåtgärder för att skydda sina fordon. Du kan använda en kombination av utrustning och sunt förnuft för att hindra bilen från att tas på en joy ride utan din tillåtelse. Saker du behöver
Bil larm med GPS
Rattlås
Visa fler instruktioner
1

låsa bilen dörrar varje gång du avslutar fordonet, oavsett där du parkerade.
2

Rulla upp alla bilens rutor innan du lämnar fordonet. Lämnar ett fönster knäckt tillåter en förbipasserande att glida något i fönstret och låsa upp din bil dörr.
3

Ta med dig nycklarna när du lämnar bilen. Aldrig lämna nycklarna på en stol eller i tändningslåset när fordonet är utan tillsyn. Det spelar ingen roll om du bara kör in på macken eller släppa ut ett paket på posten. Lämnar nycklarna i bilen är en öppen inbjudan för någon att hoppa in och köra iväg.
4

Installera en bil larm på din bil som är utrustad med ett GPS-program. Om ditt fordon är någonsin tagit utan din vetskap, kan du kontakta bara din lokala myndigheter och berätta för dem att du har en GPS-tracking system i fordonet. Detta kommer att hjälpa dem att hitta bilen snabbare.
5

Köp en rattlåset såsom klubben. Detta är en fast stålstång som låser ratten på plats, vilket gör det omöjligt att köra fordonet. Fäst den när du parkerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145309.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.