Hur du korrigerar ett körkort Information

Uppgifterna om ditt körkort är faktiskt enligt lag skyldiga att vara korrekt. De flesta stater ger dig en viss tid för att uppdatera din licens efter ett drag eller namnändring, vanligen mellan 10 och 30 dagar. Om du inte uppdaterar din licens inom den föreskrivna tidsperioden, och det upptäcks eller rapporteras till följd av en bilolycka, biljett eller annat problem, kan du räkna med att dömas till böter. Lyckligtvis, korrigera fel och göra ändringar i ditt körkort är en ganska enkel process. Saker du behöver
Legitimation
Bevis på adressändring (räkningar med ny adress anges, namnändring Intyg från domstol)
Visa fler instruktioner
1

Ring regeringens kontor som hanterar körkort i ditt tillstånd, typiskt detta kommer att bli Department of Motor Vehicles eller tullindrivare kontor. Verifiera den accepterade dokumentation du behöver ta med dig för att uppdatera ditt körkort information. I vissa fall kommer detta att kräva räkningar med den nya adressen på det, eller ett vigselbevis eller annat bevis på namnbytet.
2

Samla all nödvändig dokumentation. Fyll alla program din DMV kräver att du använder för att få ett nytt körkort görs.
3

Gå till DMV kontoret och presentera dem med nödvändig information och bevis. Du kan också behöva slå in din nuvarande körkort. Betala nödvändiga avgifter, och du bör kunna få din nya, korrigerade licensen omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145730.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.