Hur får man en ny registreringsskylt i Washington

Om du har en bil, dikterar lagen att du måste ha registreringsskyltar på det. Den registreringsskylt tjänar till att identifiera dig till myndigheterna och regeringen, och även hjälper dem att avgöra vem bilen tillhör. Om du bor i delstaten Washington och behöver få nya registreringsskyltar, det finns vissa steg du måste gå igenom för att få dessa plattor. Det finns några olika metoder för förvärv beroende på varför du får plattorna. Saker du behöver
fordon registrerat i delstaten Washington
Tillämpliga former fyllt i
Visa fler instruktioner
ny till Washington
1

Samla ihop din out-of-state titel och ett fordon Certificate of Ownership ansökan. Du hittar formuläret online på www.dol.wa.gov /vehicleregistration, eller på lokal Vehicle Licensing Office, om du inte har tillgång till en skrivare. Antingen fyller i formuläret på hemmaplan eller i Licensbyrån.
2

Ta denna information, plus alla tillämpliga avgifter, till Vehicle Licensing Office för att slutföra processen, eller så kan du maila in dina dokument och avgifter. Om du är ny till Washington, har du 30 dagar på dig att registrera ditt fordon.
3

Få dina nya registreringsskyltar antingen personligen eller per post, beroende på om din registrering slutfördes per post eller personligen, liksom de som fastställts av den särskilda avdelningen av Licensing kontoret där du är registrerad.
Byta Washington Tallrikar
4

Bestäm om du behöver byta ut registreringsskyltar. Om de var förlorade, stulna, skadade, eller över 7 år gammal, måste du ersätta dem, enligt lag. Verifiera din nuvarande adress med Institutionen för Licensing antingen gå till ett av deras kontor, eller slutföra processen på Institutionen för Licensing hemsida.
5

Ta ett foto-ID, sanningsförsäkran förlust eller en attesterad brev adresserat till Institutionen för Licensing om varför du behöver nya tallrikar och eventuella avgifter till Institutionen för Licensing.
6

Kasta dina gamla plattor på ett godkänt sätt, om de inte förlorat. För att göra så att du kan ta dem till Institutionen för Licensing, böja dem eller strimla dem bortom användning, eller antingen ta bort eller ogiltigförklara både månaden och flikar år. Addera Personliga Washington Tallrikar

7

Gå till Washington State Department of Licensing hemsida https://fortress.wa.gov/dol/dolprod/vsdpersonalplate att se om det namn du vill ha på din personliga skyltar finns.
8

Slutför en personlig licens Form Plate Application. Formen och eventuella avgifter till King County Licensing Section, 500 4th Ave. # 401, Seattle, WA, 98104. Du kan även maila dem till Vehicle Licensing Department of Licensing på PO Box 9909, Olympia, WA, 98.507.
9

få ditt nya plattor per post eller personligen, och kan kasta dina gamla. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145396.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.