Vinter Körskolor

Körning på vintern tar mer skicklighet än i någon annan årstid, eftersom det ofta ogynnsamma förhållanden räkna in även regn, slask, snö och is. För dem som är nya drivrutiner eller är oroliga körning i dessa förhållanden, kan en vinterkörning kursen komma till hands. Det finns vinter körskolor runt om i USA som erbjuder klasser i vintermånaderna januari till mars som är skräddarsydda för att hjälpa eleven att bli kunniga och bekväm körning under vinterförhållanden. Klasser

Klasser för vinterkörning studenter kan vara allt från en timme lång för en hel dag eller två av kurserna, beroende på körskola. För oroliga drivrutiner eller erfarna förare som vill fräscha upp sina kunskaper vinterkörning, är en kort repetitionskurs tillgängliga. För nya drivrutiner, är en hel dag under praktiken i vinterkörning rekommenderas. Studenter, tillsammans med utbildade instruktörer, kommer att träna bromsning, acceleration, vikt överföring, kurvtagning och olyckor tekniker undvikande att hjälpa dem att bli mer självsäker i att kontrollera fordon i ogynnsamma förhållanden. Kontakta en skola nära dig för scheman.
Prissättning

Priserna för vinter körning kurser kan variera från till $ 50 till över $ 150, beroende på individuell körskola prissättning.
Förkunskapskrav

De som planerar att delta i vinterkörning klasser ska ge en aktuell giltigt körkortstillstånd eller körkort. Mindre elever måste ha föräldrar eller vårdnadshavare underteckna blanketter rättigheter och /eller undantag, beroende på skolans behov, innan antagning till klassen.
Registrering

flesta skolor inte ha en tidsfrist för registrering för vinterkörning klasser, men det är en bra idé att registrera så tidigt som möjligt eftersom klasser kan fylla snabbt, särskilt på vintern. De flesta vinterkörning skolor erbjuder online-registrering, samt via telefon eller på plats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145807.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.