Vad är en bränslepump relä Switch?

Bränslepumpen relä får bränslepumpen körs i fordonet under start cykeln. Termerna bränslepumpens relä och bränslepump relä används omväxlande. Bränslepumpens relä börjar sitt jobb när bilen operatören vänder sig till tändningen på, men innan motorn faktiskt igång. Vid denna tidpunkt, sänder bränslepumpen relä i vissa bilar en signal till tändningslåset, som i sin tur sänder en signal till bränslepumpen för att slå på. Andra bränslepump reläer har faktiskt kretsar inne i dem som tar emot tändningssignalen och direkt signalera bränslepumpen att engagera sig. Betydelse

bränslepumpen alltid avstängd som standard. Bränslepumpen får bränsle från bensintanken och med våld överför den in i bränsleinsprutningssystemet. Bränsleinsprutningssystemet är vad moderna bilar har istället förgasaren. Bränslepumpen relä är vad som får bränslepumpen att slå på för att påbörja denna process. Utan bränslepumpens relä växla hela processen för bränslepåfyllning av motorn kan inte brukar börja.
Plats

bränslepump relä ligger på olika platser i olika typer av fordon. Vissa ligger under instrumentbrädan vid rattstången. Andra är belägna på brandväggen. Brandväggen är väggen ligger på baksidan av motorns område. Många ligger precis vid bränslepumpen, vilket ofta är rätt inuti bränsletanken. Bränslepumpens relä switch sätts ofta i bilen efter att motorn sätts samman och i vilken plats tillverkaren av fordonet finner vara den mest praktiska placeringen. Det första stället du bör kontrollera är under huven i säkringsboxen.
Identifierar en bränslepump relä Switch Problem


En bränslepump relä bör aldrig vara varm vid beröring. Om din bränslepump relä är varm, behöver du förmodligen att ersätta den. När din bil har problem som är ansluten till bränslepumpen relä är det möjligt att kontakter på relä är dåligt. Du kan ha testat på en automatisk lagring. Om bilen inte startar eller om det finns en bränd lukt, kanske du också vill kolla din bränsle byta relä, eftersom dessa är två gemensamma indikatorer som du har ett problem med reläet.

Så här testar

Luftkonditioneringen på din bil kan använda en liknande funktion på din bränslepump relä. Du kanske kan ta reläet luftkonditioneringen ut och ersätta det med bränslepumpens relä för att testa det och se om det fungerar.
Kostnad

bränslepumpens relä switchar kan köpas för någonstans från $ 20.00 till $ 200.00 beroende på märke, år och modell av din bil. Varje Biltema kommer antingen bära dessa eller kan beställa dem och ha dem i beredskap för dig inom några dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145195.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.