Hur att rensa en bärgning titel i Pennsylvania

När ett fordon ges en bärgning titel, anses det vara totalt och inte längre säkert att köra på vägarna. Bärgning titlar är normalt utfärdas när kostnaden för ett fordons skadestånd är mer än värdet av fordonet eller fordonet är i alltför dåligt av tillstånd som ska repareras. Du kan bygga en bärgning fordon i delstaten Pennsylvania, så att fordonet inte längre anses vara en bärgning fordon och kan köras på vägarna lagligt. Saker du behöver Flighter State Blanketter MV-1 Ansökan om Intyg om avdelning, MV-5, MV-41 och MV-426B
Bill of Repair Salu kvitton
färgfotografier av fordonet (minsta av fyra)
Visa fler instruktioner
1

helt återställer det bärgade fordonet till körbart skick. Spara alla kvitton för reservdelar och reparationer, och noggrant dokumentera processen som den är klar med fotografier och dokument.
2

Ansök om titeln på det bärgade fordonet, om du inte redan har överförts bärgning titel i ditt namn. Har fordonet genomgå en säkerhetskontroll från Pennsylvania Department of Transportation. Detta kommer att intyga att fordonet är helt trafiksäkra.
3

Skicka Pennsylvania statsformen MV426B, den "Ansökan om Rekonstruerad, specialkonstruerad, samlarobjekt, Återvunna uppdaterad, översvämning, stöld Fordon och Rods Street "tillsammans med all dokumentation av reparationer, passerade köpebrev för fordonet och informationssäkerhet inspektion tillsammans med någon bearbetning avgifter.
4

emot den nya titeln för fordonet. Beroende på varför titeln ursprungligen deklarerade bärgning, kommer du att utfärdas antingen en rekonstruerad fordon titel eller en titel med branding på det som betecknar fordonet var en gång skadad, men anses nu vara trafiksäkra av staten och kan registreras och köras. I vissa fall, när fordonet var en återvunnen stöld fordon som inte skadades betydligt, kan staten ge en tydlig titel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145778.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.