Kul Drivrutiner Utbildning Spel

Drivers utbildning klasser är en värdefull resurs för början förare. Under dessa kurser får studenterna lära körning lagar, tekniker, säkerhetsrutiner och teckenigenkänning. Eleverna lär sig genom lärarens undervisning, häften, handouts och videor. Ett annat sätt att stärka dessa lektioner är att engagera eleverna i spel som involverar förare utbildning regler och riktlinjer. Studenter kan ta en paus från alla memorering och förebyggande undervisning, och ha lite kul samtidigt som de lär. Vägmärke Bingo

lärande alla olika vägmärken och vad de menar är en viktig del av förare utbildning. Licens tester involverar ett avsnitt om tecken identifikation även om förnyelse. För att hjälpa eleverna att bli mer bekant med vägskyltar, spela vägmärke Bingo. Först, gör 5-tums-by-5-tums bingo styrelser. Fyll i rutor på varje bräda med bilder av vägmärken. Varje elev styrelse kommer att ha samma tecken, bara inte i samma rutor. Nästa, ropa ut namnen på de tecken eller de riktningar på skyltarna kommandot. Om en elev känner tecknen och känner igen det på sin bräda, lägger han ett X över den rutan. Den första eleven att fylla i sin styrelse hela vägen över, nedåt eller diagonalt vinner.
Driver Game Show

Du kan skapa en game show med dina elever att lära dem reglerna för körning. Välj eleverna att spela på två motsättande lag. Varje lag bör ges en cykel horn att använda för att "surra in" under spelet. Läraren presenterar en verklig körning scenario för lagen och sedan frågar vad föraren ska göra härnäst. Grupperna kan samtala, och det första laget att komma med ett svar tutar deras horn. Om deras svar är korrekt, får de en stjärna. Om de är felaktiga, kan det andra laget försöka svara rätt på frågan. Om de gör det, får de en stjärna. I slutet av spelet, vinner laget med flest stjärnor.
Driving Race

Eleverna kan också spela ett spel med minibilar att gå över körning lagar. Du kommer att behöva en pappersrulle, små, gjutna bilar, registerkort, och pennor. Rulla papper på ett bord eller på golvet, ca 6 meter lång. Rita linjer horisontellt över pappret ca 4 inches isär för hela längden. Ge varje elev en gjuten bil. Låt eleverna ställer upp bilarna i ena änden av pappret. Skriv en fråga om körning lagar på tavlan och erbjuder tre möjliga svar: A, B och C. Ge eleverna 10 sekunder att skriva ner sina svar på ett index kort. Be dem att hålla upp sina kort. De studenter med rätt svar får flytta sina bilar fram en rad. Den första bilen att göra det till slutet av pappret vinner tävlingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145233.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.