Saker att komma ihåg när du tar din Drivers Test

Att ta Drivers Test är en övergångsrit för amerikanska tonåringar. Dock kommer detta stora liv steg inte lätt att vissa unga förare, som kan känna nervös testas bakom ratten. Men det finns gott om information som kan hjälpa dig att klara ditt prov med glans. Förtroende är Go Key

i ditt test känsla säker. Du har loggat din praktik timmar, slutade din förarnas utbildningar och studerade din manual. Att hålla huvudet kallt är det bästa sättet att klara ditt test, överskjutande nerver kommer bara skada dig på vägen. Kom ihåg de grundläggande reglerna, såsom att lyda alla skyltad hastighet. Körning med tillförsikt innebär hastighetsgränserna som en riktlinje, men inte gå för långt i endera riktningen. Kör inte under din förare test, men kom ihåg att inte gå för långsamt, heller. Stanna inom gränsen, och du kommer att bli bra.

Ett annat sätt att vara säker på din test är att veta vad som väntar i förväg. Innan du tar din testförare, kolla med din lokala avdelning av motorfordon för att se vad testet kommer att innebära. Vet hur länge testet kommer att pågå samt vilken körning färdigheter du kommer att förväntas visa (t.ex. fickparkering och körning i omvänt). Det kan också hjälpa att veta om ditt test kommer att äga rum på en sluten kurs eller ute på riktiga vägar.
Följsam och behaglig

ryckiga rörelser är ett säkert tecken av en dålig förare, undvika dem under din förare test. Kom ihåg att använda ditt fordon på ett smidigt och skonsamt sätt. Vid svängar eller filbyte, ta din tid. Ryck inte bilen fram och tillbaka, ge din whiplash testet examinator är inte ett bra sätt att passera din test. När föra din bil till ett stopp, möjliggöra gott om utrymme. Racketen på bromsarna eller på gas för accelerationen är inte en positiv kommentar på din körförmåga. Om din bil har en manuell växellåda, växla smidigt. Slipning kugghjul och motorstopp din bil fungerar inte bra under en testförare.
Interagera med andra drivrutiner
p Om din förare test kommer att äga rum på den reala väg, använda dina signaler. Kom ihåg att sätta på dina turn-signal anordningar vid växling körfält eller svarvning. Använd dina strålkastare om det är mörkt ute eller regnar, använd dina vindrutetorkare som behövs. Lämna utrymme mellan dig och en annan bil. Gör inte bakluckan under din förare test, inga bra utrymme (del förare manualer rekommendera två eller tre sekunder i körtid) mellan dig och bilen framför dig. Också, se upp för vad som händer runt omkring dig. Håll ögonen på vägen, men kom ihåg att titta i alla riktningar och inte bara rakt fram. Vara medveten om eventuella faror på vägen eller osäkra rörelser från andra förare nära dig. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145217.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.