Hur får man en Minnesota DOT sjukförsäkringskortet

Om du vill köra kommersiella fordon i Minnesota, måste du ha en medicinsk examinator certifikat, även känd som en hälso-kort. Du måste ha en hälso-kort för att driva ett fordon under som över 10.000 pounds av totalvikt, är utformad för att ta 16 eller fler passagerare utanför staten och 8 eller fler passagerare inom staten, eller är skyldig att göra ett farligt material plakat. Saker du behöver
Läkarbesök
Läkarundersökning rapport
Kartong
Visa fler instruktioner
1

Boka tid med en legitimerad läkare eller läkare . Detta inkluderar läkare, kiropraktik läkare, assistenter läkare eller avancerade sjuksköterskor praxis.
2

Fråga om läkaren kan föra en Department of Transportation (DOT) fysisk undersökning, om han har en medicinsk undersökning rapport och. Om han inte har formen tillgänglig, ladda ner det från Minnesota DOT webbplats (dot.state.mn.us) och föra den till utnämningen.
3

Delta utnämningen och lämna till önskad undersökning. Läkaren kommer att fylla ut sjukdomshistoria som du ger, testa din hörsel, syn och blodtryck, och genomföra en allmän kroppsundersökning. En urinanalys krävs också. Ha läkaren slutföra medicinska granskaren certifikat (sidan 9 i formuläret) och underteckna rapporten
4

. Han ger ett exemplar till dig och kan också ge en kopia till dig i form av en hälso-kort, som vissa privata företag kräver av sina förare. Du måste sätta kartong till läkaren och be honom skriva ut läkarintyg på kortet.
5

Ta intyget till Department of Motor Vehicles och följ standardrutiner för att få en kommersiell körkort . Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145875.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.