Hur man håller Safe Använda ett larm Bil Panic

Någon ny bil du köper är utrustad med både keyless inresa och en dörr-lås fjärrkontroll. Fjärrkontrollen har även en panik-knapp, vilket är en bra funktion som ger mer trygghet och säkerhet. Det finns en mängd olika sätt som du kan använda ditt larm bil panik för att bevara säkerheten Förutom det uppenbara. Tänk på följande idéer för att komplettera din nuvarande personliga säkerhetsåtgärder. Instruktioner
1

Sova med dina nycklar. Genom att göra det till en vana att ta dina nycklar till sängs med dig på natten, har du extra säkerhet för din bil larm bör du hör misstänkta ljud. I händelse du inte hör någon bryter in, tryck bara på din bil knappen överfallslarm, och du öka dina chanser att skrämma tjuven borta.
2

Beväpna dig med dina nycklar när du handlar. Alltid hålla dina bilnycklar ut och redo med överfallslarm knappen till hands när du kommer in eller ut ur en galleria eller butik. Om du känner att du är bevakad, tveka inte att trycka på knappen för att hålla skurkarna borta.
3

Övning i bilens larm avstånd. Om du kör till en park för att ta din morgonpromenad, eller om du håller dig till din stadsdel, bär dina nycklar i handen. Extra säkerhet är bara ett knapptryck bort om du väljer att bo nära din bil.
4

Värva din billarm som en eskort hem. När återvänder hem från en kväll ut, motstå frestelsen att lämna dina nycklar i tändningen om du parkerar på uppfarten eller i garaget. Ta dina nycklar och din panik knapp med dig från bilen till din dörr, eftersom det kan finnas någon som lurar antingen i buskarna eller i ditt garage.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145112.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.