Hur man lära någon att köra bil

Undervisning någon att köra kräver nerver av stål och oändligt tålamod. Om du är den sortens person som kan hantera det, men det kan vara mycket givande. Med några få omsorgsfullt planerade steg, kan du lära någon att köra på nolltid. Instruktioner
1

Har personen läst förarutbildning manual fullständigt. Dessa tillhandahålls på din lokala DMV. De kommer också att behöva ta ett skriftligt prov för att få ut sitt körkortstillstånd. De kan inte ens försöka att få bakom ratten i en bil utan ett körkortstillstånd.
2

Gå över de grundläggande funktionerna i bilen. Visa personen vad varje switch och kontroll gör inne i bilen. Du kan använda bilens handbok som vägledning. Kontrollera också att de vet var du håller bilens registreringsnummer och försäkring information.
3

Kör till en tom parkeringsplats att börja i. byta plats med dem. Prata dem genom att starta motorn och lära sig att accelerera långsamt. Också ta dem genom successiv acceleration och hur man bromsar med lätthet.
4

Öva grundläggande körteknik i en tom parkeringsplats tills du känner att de har en god förståelse. Kontrollera också att de känner sig helt bekväma.
5

Hitta en förarutbildning kurs nära dig. Om du inte kan hitta något, använd en tom parkeringsplats och bara ställa upp några koner. Öva de svårare saker nu som parkering, skarpa svängar, tre fjärdedels varv, etc.
6

När ni båda känner att de behärskar allt, ta dem till en lätt rest väg att få lite riktig praktik. Du kan också ta dem till områden där det finns viss trafik eller konstruktion för att få ännu mer erfarenhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145135.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.