Skaffa en Pennsylvania körkort

Skaffa en licens för att köra i USA är ett privilegium och inte en rättighet. Varje stat har sina egna regler och krav tjänar förmånen att få en licens. De flesta stater kräver ett syntest, godkänt resultat på en skriftlig tentamen och ett godkänt resultat på en on-road körning testet. Om du bor i delstaten Pennsylvania och vill få ditt körkort, har du några fler krav. Saker du behöver
Social Security Card Review, en av följande: Officiell Personbevis med upphöjda sigill, Certificate of U S.. Medborgarskap, Intyg om naturalisering eller Giltig U. S. Pass
Två av följande: Löpande räkningar, Tax Records, leasingavtal, W-2 form, Aktuellt vapentillstånd (amerikansk medborgare endast) eller lånehandlingar Review, en check eller postanvisning för licensavgifter

Visa mer instruktioner
1

Besök din lokala Pennsylvania Körkort Center och få en kopia av den Pennsylvania Förarens handbok samt en DL-180 och DL-180TD blankett (om du är yngre 18).
2

Ta DL-180 blankett till din läkare och har henne fylla i Health avsnitt Care Provider på sidan 2 i ansökan. Om du är under 18 år, har dina föräldrar fylla i och underteckna DL-180TD formen.
3

Ta DL-180 och DL-180TD (om tillämpligt) bildar till din lokal körkort Center. Ta med bevis på bostad, identitetsbevis och en check eller postanvisning med dig. Skicka in allt till kontorist på körkort Center.
4

Ta önskad vision testar på körkort Center. En passerande vision testar tjänar du ett körkortstillstånd för delstaten Pennsylvania.
5

Schemalägg din provkörning genom att antingen ringa hotline Road Test på 1-800-423-5542 eller online på länken nedan. Du behöver ditt Driver numret som finns på ditt tillstånd samt ditt födelsedatum för att schemalägga tentamen. Om du är under 18 år, schemalägga testet minst sex månader efter utgivningsdagen för ditt körkortstillstånd.
6

Skaffa 50 timmars on-the-road körning upplevelse om du är under 18 års ålder. Har din förälder fylla i DL-180C formen som bevis för de 50 timmar av erfarenhet.
7

Ta din DL-180C formen, bevis på bostad, identitetsbevis, körkortstillstånd och social trygghet kort till körprov platsen som planerat. Den vuxna förare som kör dig till körprov måste ha hennes körkort finns också.
8

Passera provkörning och du kommer att tjäna ditt privilegium att få ett körkort. Ta dina resultat körprov för att körkort Center närmast dig. Betala alla avgifter via check eller postanvisning och ta erforderlig foto för att få din licens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145657.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.