Hur man kör i en rondell

Rondeller de verkar vara den nya populärt val för Department of Transportation. Under det gångna året mitt samhälle har minst 8 nybyggda rondeller. Jag föraktar Cirkulationsplatser av många skäl. Det viktigaste är att jag förlorat min verksamhet när de stängde vägen jag var belägen på under byggprocessen. Det andra skälet är att ingen vet hur man kör i them.The främsta anledningen Rondeller är så populära nu är det faktum att det finns färre dödsolyckor, betyder det inte att det är färre olyckor där just inte så många dödsolyckor. Rädda dig själv och andra kolleger enheter lära sig att korrekt köra i en rondell. När du väl fått kläm på de Rondeller det kan nästan vara roligt. Du kan gå runt och runt och runt och runt så många gånger du vill. Instruktioner
1

Följ signsSome Rondeller är endast ett körfält vissa är två. Var uppmärksam på bilden om rondellen innan så att du är i rätt körfält.
2

Inte stopAll Rondeller är en avkastning först. Om det finns en bil i rondellen redan du måste ge. Fordonet i rondellen har förkörsrätt. Om det inte finns någon bil i rondellen du behöver inte stoppa dig bara kan gå. Min försämringen är att de flesta bilar kommer att stoppa varje gång innan rondellen.

Typiskt innerbanan har möjlighet att gå rakt av att fortsätta runt rondellen du kan inte vända rätt i detta körfält. Den yttre körfält har möjlighet att gå rakt eller sväng höger är det inte ett alternativ att fortsätta runt i rondellen.
3

Bo i din laneYou inte ska byta körfält i en rondell är det inte säker. Detta är svårt att göra särskilt för stora lastbilar och RVS. Mitt råd är inte att vara ens med en av dessa fordon de av misstag kan driva dig till trottoarkanten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145194.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.