Pedagogiska Körning Spel

Lära sig att köra är nu enklare än någonsin tack vare den rikedom av pedagogiska köra spel tillgängliga. Många pedagogiska kör spel kan hittas på nätet och oftast kostar ingenting att spela. Dessa spel lär nya drivrutiner grundläggande färdigheter som fickparkering, läsa och tolka gatuskyltar och lagar trafiken på ett roligt och engagerande sätt. Förarens Ed Directs Parkering Game

Parkering Game är ett spel som lär föraren hur man parkera i en mängd olika situationer. Detta spel har tre nivåer för varje härma verkliga parkeringsplatser situationer. Spelet ger dig en poäng i slutet av varje omgång baserat på din tid och antalet krascher. I slutet av spelet får du en kumulativ poäng att om tillräckligt hög, kan göra det på spelets höga poäng styrelsen för alla att se.
Parking Perfection 3 bilder

Parking Perfection 3 är en brittisk parkering spel som Mus Breakers, ett företag som specialiserat sig på att skapa online-spel. Parking Perfection 3 skiljer sig från de flesta parkeringsplatser spel eftersom spelarna kör på vänster istället för höger. Spelet har fem nivåer, alla med en strikt tidsgräns och en på skärmen instruktör som kommer att ge dig anvisningar, eller svika dig om du inte följer instruktionerna. Värt att notera är det språk som används i Parking Perfection 3, eftersom det kan vara lite fult ibland. Detta spel är bäst för tonåringar och vuxna.
Så du tror du kan köra

Så du tror att du kan köra fokuserar mindre på parkering och istället simulerar en bakom-wheel drive test. Det här spelet kan du välja och spela med en av fyra karaktärer, fyra olika bilar och två platser provningsmetoder - stadens eller förorterna. Varje spelare startar spelet med 10 poäng som kan förloras en efter en för att inte följa instruktionerna på skärmen körskollärare anvisningar. Om en spelare avslutar spelet utan att förlora några märken, de erbjöd en 20 procent rabatt på online-förarens ed kurs som erbjuds av spelets värdtomt Förarens Ed to Go.
Drivers Ed Game

Drivers Ed Game simulerar också en bakom-ratten körprovet. I The Drivers Ed spelare kan välja från en av fyra instruktörer att ta sitt körkort med. Testet frågesporter dig om grundläggande körkunskaper såsom fickparkering, och vad man ska göra vid en fyrvägs stopp. Spelet låter dig öva dina lektioner innan du tar ditt "test." Medan testning, har du rätt att göra ett begränsat antal misstag. Alltför många och du misslyckas och måste börja om. Om du är klar med hela spelet, erbjuder Drivers Ed en 15 procent rabatt på sina förare ed kurs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145876.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.