Crash Course för Körlektioner

Oavsett om du måste ta en defensiv körning klass eller din tonåring blir bakom ratten för första gången, det finns tillfällen när du eller någon du känner behöver ta en snabbkurs i körning. Det finns en mängd olika skolor som finns, och många har online webbplatser som kommer att matcha dina behov till en skola i din närhet. Jag Kör säkert

Jag Kör säkert är en defensiv körning och trafik skola som erbjuder en enkel att använda och flexibelt sätt att snabbt träffa domstol beordrade krav. Skolan erbjuder också online-undervisning. Animationerna och prisbelönta kurser ger dig möjlighet att lära sig konster och knep för att köra defensivt i bekvämligheten av ditt eget hem. Jag Kör säkert erbjuder DMV tillåta studera material, som också presenterar animationer och testa frågesporter. Du kan prova webbplats gratis, innan man beslutar om du vill registrera dig. En medlem i Better Business Bureau, kör jag säkert har varit i branschen i 10 år. Addera Keys2Drive

AAA erbjuder Keys2Drive programmet, vilket förbereder din tonåring att säkert komma bakom ratten. Det erbjuder en online workshop som lär tonåringar om ansvaret att köra defensivt, känna till fakta och risker förknippade med körning och förstå hur-tos att erhålla försäkring och tar emot en licens att driva. Online förare utbildning snabbkurs låter din tonåring studie i sin egen takt. Kursen presenterar interaktivt lärande moduler för att göra lärandet mer spännande, vilket i sin tur gör att tonåringar att behålla mer av informationen.
Drivers Ed.com

Drivers Ed webbplats erbjuder krasch kurser i förare utbildning anpassad till din statens krav. Lär dig att köra i en ny Mini Cooper, medan din instruktör erbjuder bekväm hämtning och avlämning utan kostnad för dig. I online-kurs får du 50 gratis övningsprov, en sanningsförsäkran Slutförande postas till ditt hem och ett certifikat av förarens utbildning från en licensierad körskola. Kursen är certifierad av både rSEA (Trafiksäkerhet Lärare 'Association) och DSAA (Driving School Association of the Americas), och kurserna är licensierade av DMV.
Körning Crash Course Headquarters

Körning Crash Course HQ erbjuder kör krasch kurser som hjälper dig att lära dig grunderna i ett faced-tempo, intensiv miljö. Verksamheten erbjuder lektioner för automatiska och manuella bilar, samt privatkunder körning kurser krasch för dem som är lätt irriterad av att köra i staden. Skolan kommer att utforma en kurs utifrån din ekonomi och din plats. Det kommer att ordna hotellrum för dem som vill ta testet utanför förarens närhet. Körning Crash Course HQ erbjuder ett Driving Crash Seminariekurs Ångest för att stilla ditt sinne om utsikterna att få bakom ratten. Det erbjuder också en gratis körning guide snabbkurs, som är nedladdningsbar från hemsidan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145833.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.