CDL hälsorestriktioner i Delaware

Den Delaware Avdelningen för motorfordon bestämmer ett urval av restriktioner på att hålla en kommersiell körkort (CDL). Federal lag dikterar att kommersiella fordon är någon enskild eller kombination av fordon som väger uppemot 26,001 pounds, bära 16 eller fler personer (inklusive föraren), är skolbussar, eller kräva farligt material (HAZMAT) plakat. På grund av den potentiellt farliga karaktären av fordonen måste CDL innehavare uppfylla vissa direktiv om deras syn och neurologiska tillstånd, och följ riktlinjer för användningen av receptbelagda läkemedel och alkohol under körning kommersiella fordon. Medicinsk undersökning Report Form

När du ansöker om ett CDL körkortstillstånd i delstaten Delaware, måste de sökande lämna in en medicinsk formulär undersökning rapport godkändes av sin läkare. Denna form har flera sektioner, såsom hälsa historia, syn, hörsel, blodtryck, laboratorium och andra fynd testa, och fysisk undersökning. Under många av dessa rubriker finns specifika nivåer som de sökande måste uppfylla, såsom att ha minst 20/40 syn i varje öga, med eller utan korrektion. Ytterligare överväganden görs utifrån den information som lämnats. Till exempel, medan det finns ingenting som anges på blanketten, kan de sökande diskvalificeras utifrån deras medicinska historia.
Särskilda restriktioner
p Det finns ett antal specifika hälso- begränsningar på CDL sökande. Om en förare inte uppfyller något av följande kriterier, de är diskvalificerade från att hålla en CDL i Delaware. Den sökandes syn måste vara minst 20/40 synskärpa (med Snellen skalan) med eller utan korrigering - en förare får bära kontaktlinser. Den sökande måste kunna höra en påtvingad viskande röst från fem meters avstånd - med eller utan hörapparat - eller har en genomsnittlig hörselnedsättning i deras bättre örat är mindre än eller lika med 40 decibel. Slutligen skall sökandens blodtryck, som måste testas två gånger, vara mindre än eller lika med 140/90.
Ospecificerade restriktioner

Vissa avsnitt om läkarundersökningen formulär anger inte några begränsningar för en CDL sökandes hälsa, men avgöra huruvida de är kvalificerade att inneha tillstånd. Avsnitt två är en lista på ja /nej frågor som rör förarens sjukdomshistoria. Om föraren svarar "ja" på alla frågor, och sedan ytterligare detaljer måste inkluderas med vårdpersonal stödja formuläret. Det finns också ett avsnitt om resultaten av ett urinprov. Slutligen avser avsnitt sju till resultaten av en fysisk. Använda de riktlinjer som bifogas formuläret, kommer läkaren att passera då eller missar en sökande eller tillfälligt diskvalificera dem på grund av en viss behandlingsbart tillstånd.
CDL Manual Försiktighetsåtgärder

Delaware CDL handbok har också ett antal riktlinjer som rör säker användning av kommersiella fordon. Dessa försiktighetsåtgärder avser ta regelbundna raster under körning och endast köra när bilister har haft minst sju timmars sömn per 24 timmar. Ytterligare riktlinjer finns om användning av läkemedel under körning, meddelar att, till exempel, på grund av biverkningar av att ta kall medicin, förare är bättre att lida av effekterna av kylan utan att ta medicin. Slutligen finns det ett avsnitt om användning av alkohol och andra illegala droger i samband med bilkörning kommersiella fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145775.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.