Körkortstillstånd Begränsningar

En körkortstillstånd krävs i många stater för en tonåring som vill köra innan det blir ett körkort. Den levereras med olika restriktioner och regler än en full körkort. Medan körkortstillstånd begränsningar varierar från stat till stat och kan tyckas extrema, de antogs i ett försök att minska antalet teen-driving olyckor. Ålder

ålder att få ett körkortstillstånd varierar, beroende på vilken stat man bor i. Det är normalt mellan sex månader och ett år innan det får en full körkort. Den yngsta är 14 och den äldsta är 17.
Bilister Ed

Många stater kräver att du registrerar dig på en förares utbildning kurs. Skola-sponsrade program får inte uppfyller detta krav om du inte får bakom ratten tiden.
Passagerare

Du får inte tillåtas att har några passagerare efter mörker eller under 21 år i bilen medan du kör med ett körkortstillstånd.
körkortsinnehavare

De flesta stater kräver att du har en licensierade förare i bilen med dig hela tiden. Addera Tag

Medan du fortfarande har ett körkortstillstånd, kan du bli tvungen att hänga en etikett eller sätta en skylt på bilen om att det körs med en elev förare för att varna andra förare.
Test

Du kommer normalt att klara ett skriftligt test innan du får att få ditt körkortstillstånd, men de flesta stater inte kräver ett körprov tills du ansöker att få ditt körkort.
Permission
p Om du är minderårig, du behöver föräldrarnas tillstånd för att få ditt körkortstillstånd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145151.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.