Hur du ändrar en CDL licens

Ändra en kommersiell körkort (CDL) krävs omtest i klassen av licens du behöver. Till exempel, när en förare först får sin CDL, gör han det i en viss klass (A, B eller C). Byta till exempel, från klass B till klass A beror på att en klass B-licens tillåter föraren att bogsera endast släp som väger £ 10.000. eller mindre, medan en klass A licens tillåter föraren att dra släpvagnar som väger mer än 10.000 pund. Instruktioner
1

Hitta din närmaste Department of Motor Vehicles kontoret och informera om att du vill ändra din CDL. Du bör ta din nuvarande licens eftersom detta kan hjälpa dig att avstå från att fylla i formulär kontrollerar sådana saker som din identitet, adress och bosättning. Berätta DMV vilken licens du behöver, och en medarbetare kommer att informera dig om de steg du behöver ta, inklusive eventuella ytterligare utbildning eller krävs förnyad. Detta kommer att variera med staten.
2

Studera CDL handboken från den stat där du bor. Varje statens Department of Transportation har sin egen CDL manual, men de är alla lika. Avsätt en viss tid varje dag för att studera manualen, men eftersom du redan har en CDL mesta av informationen bör vara bekant för dig. Lära CDL manualen är användbar i varje fas av omtestning men kommer att vara särskilt användbart när du utför det skriftliga provet och pretrip inspektion.
3

Complete något omprov som krävs. Beroende på din statens krav, kommer du först slutföra det skriftliga provet, som undersöker dina kunskaper om väg-signaler samt statens kommersiella lagar fordon. Gå vidare till pretrip inspektion testet, som undersöker dina kunskaper och förmåga att använda kommersiella bilens säkerhetsfunktioner och grundläggande mekanik. Slutför manövrar fasen av tester, där du kommer att åtföljas av en inspektör i hytten när du genomgår en serie av manövrar. Avsluta omprov genom att fylla i ett körprov, där du kommer att åtföljas av en examinator i hytten när du kör i verkliga situationer. Du kommer att bedömas på din förmåga att hantera de trafiksituationer som uppstår naturligt.
4

emot en färdig godkännande från din examinator och ta den till närmaste DMV kontoret. Betala de avgifter och få din nya CDL, som är giltigt under en viss tid beroende på vilken stat man bor i. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145776.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.