Skaffa en Auto titel med en Lien

En automatisk titel är ett juridiskt dokument som visar vem som har äganderätten till ett fordon. När du köper en bil, är äganderätten överförs från säljaren till dig, köparen. Om du fått ett lån för att köpa fordonet, måste långivaren att listas på titeln som kvarstad innehavare. Den lien, som gäller tills lånet återbetalas, säkrar fordonet och gör långivaren att återta fordonet i händelse du standard på din auto lån. Saker du behöver
Lien frisättning bokstäver US Körkort
Fordonsregistrering
Visa fler instruktioner
Skaffa en Auto titel med en Lien
1 < p> Ta reda på om det finns en befintlig kvarstad på fordonet. Köp en rapport fordon historia (även känd som ett fordon utredningsrapport eller en titel rapport) från din lokala avdelning av motorfordon eller skatt bedömare s kontor för en liten avgift. Privata leverantörer, såsom Carfax, även erbjuda denna service till privatpersoner, samt till bilhandlare och biluthyrningsfirmor, för sina preowned fordon. Beställ en omfattande rapport. Du kan också köpa rapporter från ditt tillstånd, förutom en privat säljare, för att samla in så mycket information som möjligt.
2

Kontakta kvarstad innehavare. Bestäm det återstående saldot på lånet, och betala hela lånet. Skaffa en frisättning av panträtt, som visar att skulden helt har uppfyllts. Detta dokument släpper alla krav långivaren hade fordonet och gör att du kan få en fri och tydlig titel.
3

Ta frisläppandet av panträtt, tillsammans med ditt körkort och registreringsbevis, till Department of Motor Vehicle titel avsnitt och begära en ny titel, med lien innehavarens bort namn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/drivers-education/145292.html

Previous:
Next:

Drivrutiner Utbildning

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.