Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur Donera en Wrecked Car

Det finns många skäl att donera en bil till välgörenhet, inklusive möjligheten att göra en skillnad för någon annan i nöd. Om ytterligare motivation krävs dock att kunna skriva av ett skadat fordon som en avdragsgill donation är också ett incitament. Saker du behöver
Vehicle titel
officiella Kelley Blue Book
Telefon
Visa fler instruktioner
Konfigurera Donation
1 Om en välgörenhetsorganisation faktiskt donera fordonen till personer i behov av transporter, kan de ha begränsningar för vilket skick bilarna måste vara i.

Bestäm var du vill donera fordonet. Om du redan känner till välgörenhetsorganisationer som kommer att acceptera donerade fordon, börja med att ringa dessa välgörenhetsorganisationer och ställa några frågor om vilket skick fordonet behöver vara i.
2

Bestäm Kelley Blue Book värdet på din bil i sitt nuvarande skick. Den senaste utgåvan av Blue Book är sannolikt att vara mest användbart. Värdet av donationen kommer inte överstiger värdet på din bil i sitt nuvarande skick.
3

Ring för att schemalägga upphämtning för bilen. Glöm inte att be om ett kvitto om du planerar att dra av donationen på din skatt. Över titeln till den ansvarige på välgörenhet i fråga
4

Sign.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144944.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.