Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

2004 Chevy Impala påminner

Chevrolet Impala var först introducerades på marknaden under 1958. Under 1960 och 70-talet förblev som en av de bästa valen för konsumenterna i full storlek bilmarknaden. År 2000 Chevy återinfördes Impala till marknaden som en medelstor sedan. Den 2004-modellen är en del av Impalas 8: e generationen och är en av de tidigare versionerna av den uppståndne Impala. Som en del av sitt ständiga önskan att skydda sina konsumenter, har flera 2004 Impala påminner initieras för att korrigera tillverkningsproblem. Färdbromsar

I juni 2004 inledde Chevy en återkallelse på Impala modeller på grund av problem på sina färdbroms. Vissa bilar släpptes på marknaden med felaktiga vridmoment specifikationer på sin främre bromsok till styrning bultar knoge bilagor. Om någon av de bultar fel, kan styra och bromsa problem resultera i en krasch. Detta minns potentiellt berörda 47.991 enheter.
Bränsletrycksregulator

Vissa Impala bränsle tryckregulatorer släpps på marknaden återkallades i mars 2007. Delphi bränsle tryckregulatorer har sålts utan en hållare och en O-ring för att fästa det. Ett fordon med denna defekt regulator kan läcka lite bränsle, vilket kan orsaka en brand. Endast cirka 742 Impala-enheter har kanske påverkats.
Steering Shaft

I oktober 2008 ett återkallande släpptes angående Dorman s rattstång för Impala. Styraxeln säljs till några Impala ägare hade vissa problem med dess hållbarhet, det inre röret och det yttre röret av axeln kan ha defekta svetsar. När svetsen ger in, kan en förare tappar kontrollen över styrning av fordonet, vilket gör risken för en krasch mer troligt. Potentiella enheter som berörs av detta är ca 3855.
Styrspindlar

annan Impala minns inleddes i februari 2009 på grund av defekta Dorman knogar ersättning styrning. De Styrspindlar såldes för reservdelar och märktes att bära en potentiell defekt i material och design. De defekta knogar kan orsaka förlust av styrförmåga som möjligen kan resultera i en krasch. Sammanlagt 979 enheter har potentiellt påverkas av denna återkallelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144956.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.