Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Vad är en nära miss i en haverikommission?

Frasen "nära miss" appliceras på situationer när det finns nästan en olycka. Detta avser incidenter såsom en bil stannar innan du slår ett barn som sprang ut på gatan efter en boll, samt olyckor som inträffat med potential för förlust av egendom eller liv. Olycka undvikas

I vissa körsituationer, skulle en olycka har inträffat, men de inblandade förarna lyckats undvika någon verklig kollision. Detta anses vara en "nära miss" eftersom det fanns olycka potential. Ingen kollision, ingen förlust av egendom och ingen förlust av liv är de kriterier som utgör denna typ av "near miss." Beroende på omständigheterna, en undersökning kan genomföras, exempelvis om olyckan undveks men föraren var berusad.
Accident men ingen förlust

En annan typ av " nära miss "innebär en lätt kollision, såsom en sida-svepa eller en" fender-Bender. " Detta anses vara en "nära miss" eftersom det var i huvudsak potential för en större olycka i samband med förlust av egendom eller liv. Försäkringsbolagen och polisen kommer fortfarande att göra en grundläggande utredning av olyckor för journaler och eventuella påföljder försäkring.
Andra typer av "nära miss" Incidenter

arbete inställningar, kan det också finnas en "nära miss" olycka när liv eller egendom kan ha gått förlorade, men lyckligtvis båda förluster undveks. Detta kan vara i sådana fall som ett kabelbrott på en byggarbetsplats och en stråle som faller och bara saknade människor som står eller arbetar under det, eller bara saknas en dyr utrustning. I båda fallen kunde fastighet har försvunnit eller liv kan ha gått förlorade, men balken bara föll och större förlust undveks.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144929.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.