Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Bilolycka Juridisk rådgivning

Bilolyckor kan traumatiserande händelser, även om det inte finns några allvarliga inblandade skador. Även om det kan vara en utmaning, måste du vara lugn för att se till att du samlar in information från den andra föraren eller förarna, noga notera ert uttalande om vad som skett, och ge stöd till alla som skadades. Samla information

Efter olyckan rekord namnen på de andra inblandade förarna, deras datum för födseln och deras kontaktuppgifter. Också spela en beskrivning av de andra bilarna som var inblandade i olyckan, de licensnummer plattan, förarens licensnummer för förarna, och försäkring information inklusive försäkringsnummer och företag. Vid utbyte av information, medger inte att olyckan eller någon del av olyckan var ditt fel. Du kommer också vill samla uttalanden från någon som såg vad som hände. Om möjligt, få dem att stanna och prata med polisen, men om de måste lämna, får sina kontaktuppgifter så att de kan göra ett uttalande senare.
Spela din synpunkt

Så snart som möjligt efter olyckan, skriv ditt uttalande om vad som hände när det är färskt i minnet. Förutom att berätta händelsen, rita ett diagram av olycka för att visa vad som hände. Var noga med att inkludera gatuskyltar, vägmarkeringar eller märken sladda från olyckan, och tid på dygnet och väderförhållanden. Om du väntar för länge med att spela in det du minns, kan du glömma viktiga punkter. Däremot ingår inte någon antagning av fel eftersom det du säger till polisen eller till den andra föraren (s) kan användas mot dig i domstol. Om möjligt, ta fotografier av olycksplatsen och eventuella skador som uppstått. Den enda form ska du anmäla efter en olycka är en biljett från polisen. Signera en biljett bara innebär att du kommer att visas i domstol eller välja att inte bestrida biljetten. Det är inte ett erkännande av skuld och om du inte loggar du kunde arresteras.
Bevis för oreglerade
p Om du misstänker att du eller någon av dina passagerare skadades, har en checkup gjort på ett sjukhus eftersom inte alla skador är omedelbart uppenbara. En viktig del av en fordran är dokumentation av skador. Se till att du föra register över sjukhusbesök och tillhörande kostnader samt förlorad tid från arbetet eller skolan. Om dina skador påverkar ditt dagliga liv, såsom ditt samspel med andra, observera att liksom. Håll koll på hur mycket du betalat eller ditt försäkringsbolag betalat för bilreparationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144832.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.