Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur att bärga en bil i Kalifornien

Enligt California Department of Motor Vehicles, är en bärgning fordon en som har förstörts, skadats eller förlist till en punkt där ägaren och försäkringsbolaget både hitta något andrahandsvärde på det, eller de skador kostar mer att fixa än bilen är värd. Kalifornien kommer att göra en notering på bilens titel som identifierar den som en bärgning fordon, och du kommer att utfärdas en Bärgning certifikat i stället för ett ägarbevis i fall av en total förlust. Saker du behöver
ägarbevis
Köpebrev
Visa fler instruktioner
1

Skicka en anmälan med ditt försäkringsbolag, vilket tyder på att du har drabbats av en totala förlusten i bilen.
2

Fyll statens ansökan om bärgning certifikat eller Nonrepairable registreringsbevis inom 10 dagar efter din försäkringsskada. Hitta programmet på California DMV hemsida. Klicka på "Publications" fliken, välj "Vehicle Registration Broschyrer" från "Snabba fakta och hur man broschyrer" drop-down menyn. Slutligen, välj "Skaffa en bärgning certifikat eller Nonrepairable registreringsbevis" broschyren.
3

Hitta din närmaste DMV kontoret. Hitta en DMV nära dig på statens webbplats. Klicka på "kontor"-fliken och välj "Hitta ditt lokala kontor."
4

Ge DMV med ägarbevis och din ifyllda Salvage Certificate program. I vissa fall kan du behöva ange ett köpebrev att styrka äganderätten. Om ditt fordon var mer än 10 år gammal, kommer du också behöva utföra vägmätaren avslöjande på DMV. Formen, REG 262, finns inte på nätet eftersom det är tryckt på säkerhet papper.
5

Skaffa en form Vehicle Verifiering, REG 343, om du använder en out-of-state titel som bevis av äganderätten för din bil. Endast en DMV anställd, licensierade fordon kontrollör, auktoriserad automobilklubb eller polisman kan fylla i detta formulär för dig.
6

Surrender dina registreringsskyltar om du har dem. Om dina registreringsskyltar som försvunnit eller skadats till oigenkännlighet, måste du ange detta på bärgning certifikat eller Nonrepairable registreringsbevis.
7

Betala bärgning certifikat eller Nonrepairable registreringsbevis avgift. Från och med oktober 2010 är avgiften för ansökan $ 18.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144961.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.