Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Skälen för trafikstockningar

Trafikstockningar kostar amerikanska förare miljarder dollar varje år i bortkastade bränsle och tid. Federal Highway Administration (FHWA) försöker att ta itu med landets trängsel problem med ett program som man kallar Fokus på trafikstockningar. Som en del av myndighetens arbete, genomförde FHWA en nationell studie som identifierade de främsta orsakerna till trafikstockningar. Flaskhalsar

Flaskhalsar är punkter på en väg där vägen smalnar eller ett område där ett stort antal bilar försöker komma åt en viss väg. Enligt FHWA, flaskhalsar är den största enskilda orsaken till trafikstockningar. Drivrutiner kanalisera genom begränsade åtkomstpunkter stod för cirka 40 procent av trafikstockningar enligt myndighetens rapport.
Kraschar och övergivna Fordon Till Salu

Stora krascher, mindre stänkskärm Benders, avstannat fordon på den sida av vägen och även skräp kvar av dessa incidenter kan skapa köer. FHWA tjänstemän säger kraschar är den näst största orsaken till trafikstockningar och tillskrivs 25 procent av överbelastning elände studerade i sin rapport. För att bekämpa problemet med FHWA har utvecklat en politik incidenthantering som uppmuntrar samarbeten med myndigheter för att snabbt klara krascher och ta bort skadade fordon.
Tillfälliga Orsaker

Väderförhållanden tillskrevs cirka 15 procent av landets problem trafikstockningar enligt FHWA. Väg vägarbeten orsakade också tillfällig överbelastning och svarade för cirka 10 procent av trafikstockningar enligt FHWA rapportrönet. Detta inbegriper åtgärder som krävs för att bygga nya vägar samt vägunderhåll. Särskilda evenemang är en annan tillfällig orsak till trafikstockningar. Händelser såsom parader och festivaler orsakar trängsel på två sätt. Första fler människor lockas till ett visst område, och vägarna till denna plats får inte vara utrustade för att tillgodose det ökade antalet förare. Andra trafiken kan ledas eller stängas av för att rymma händelsen, tvingar trängseln på de återstående tillgängliga venerna i trafiken. Händelser tillskrevs fem procent av landets totala problem trafikstockningar. Programmeras när de först installerade
trafiksignal Timing

Många gatlyktor och inte konfigureras som tiden går. Som ett resultat av många trafikljus är dåligt tidsinställda. FHWA experter säger att dålig signal timing orsakat cirka fem procent av problemen med överbelastning, men justerar lamporna kan avhjälpa problemet. Till exempel Department of Transportation tjänstemän hävdar förbättringar signaltiming gjorts i Chandler, Arizona minskade högtrafik förseningar under morgonrusningen period med 30 procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144995.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.