Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Fordon ang

Det finns flera skäl till varför fordonen få bogseras. Det kan vara för parkering i fel område, få någon greps, en person som begär deras bil ska bogseras eller andra orsaker. Det finns vissa rutiner att följa i båda dessa fall, och inte följa dem kan leda till rättsliga åtgärder. Naturligtvis dessa varierar i olika städer och miljöer, men de grundläggande förfaranden är oftast ganska lika. Polis eller stad Bogsering

När polisen eller staden är inblandad i bogsering, oavsett om det gäller straffrättsliga skäl eller parkering i en farlig plats, finns det pappersarbete att fylla ut. Myndigheterna måste fylla i dokument, men den person som äger bilen också måste fylla i och underteckna tidningarna. Det kommer också att finnas en avgift för att betala.

Någon typ av bogsering som faller under dessa två kategorier måste vara laglig. Det finns olika regler och förordningar för varje stad eller stat. Om en person känner att de har kränkts, har han rätt att vidta rättsliga åtgärder.
Notice

bogsering Företaget har två timmar för att låta polisen veta att fordonet har blivit dragna. Om personen inte har plockat upp fordonet inom två hela dagar, kommer han att skickas ett meddelande om fiberkabel. Detta görs vanligen med en rekommenderad försändelse så att han måste skriva det för att få det. Ägaren måste betala avgifter för att få bilen tillbaka, men inte för någon tid i förvaring innan han delgavs. Dessa avgifter måste betalas vid plocka upp bilen.

I det fall att ett garage är att ha bilen bogseras på grund av utebliven betalning, 30 dagar efter det att arbetet har avslutats, kommer ägaren att serveras med en anmälan att de har för avsikt att sälja bilen. Ägaren får då meddelandet att det läggs upp för auktion efter 90 dagar om betalning inte har mottagits.
Regler

bogsering företag kan inte göra något för att fordonet utan korrekta förfaranden följs. Dessa lagar och tidsramar kan variera från plats till plats, men de är oftast ganska likartade. Om bilen inte förväntas att plockas upp, är bogsering företaget fortfarande förbjudet att utföra några reparationer, ta isär den och sälja den. De måste vänta på rätt timing innan något ingripande.

Fordon måste bogseras i rätt mode för den typen av fordon, exempelvis med bogsering selar eller platta sängar, och dragfordonet får inte överstiga 35 km /h på ojämn väg. Det dragna fordonet måste också lagras på platsen för bogsering företaget, och det måste vara öppet för skäliga timmar under dagen. Bolaget kan inte ge eller ta emot några extra pengar än tillåtet i förfarandena. De kan be om korrekt identifiering och registrering i samband med hämtning av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144864.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.