Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur får man en bil av polisen Däm

Om din bil eller lastbil är i polisen beslagta, måste du få ut det så snabbt som möjligt. Varje dag ger mer avgifter och mer huvudvärk. Oavsett orsaken till bogsering - sena parkeringsböter, olyckor, olaglig körning, en DUI eller vad, sättet att få bilen av polisen beslagta är samma (. Och kanske lite frustrerande också) Såhär! Saker du behöver
Bil i polisen beslagta
Visa fler instruktioner
1

prata med polisen och leta polisen beslagta din bil är för närvarande på. Detta är den beslagta du behöver för att få en åktur till så att din bil kan frigöras.
2

Samtidigt talar till polisen, frågar vilka avgifter och böter måste betalas för att få din bil ut. Nu kommer du att ha beslagta avgifter, men som oftast är annorlunda än om du har rätt att bryta överträdelser (t.ex. parkeringsböter). Ta reda på vad pappersarbete av betalningen måste tas om hand.
3

Nu måste du ringa beslagta mycket där din bil är för närvarande placerad. I större städer, kommer du att hitta din bil kan eller inte kan vara i partiet höra så ring först säga dig en massa arbete.
4

När du talar med beslagta mycket, fråga dem vad Identifiering du behöver ta med och vad polisen pappersarbete att sätta så din bil kan frigöras. Också fråga dem vad den totala kostnaden för din faktura är upp till 05:00. Dessa är alla saker du behöver ta med.
5

När du får en åktur till beslagta mycket, presentera dig och lämna nödvändiga handlingar och kontanter för att få din bil ut. Detta är den enklaste delen av en impounded bil.
6

Få i bilen och köra iväg så långt du kan från beslagta mycket. Din bil förmodligen var allvarligt känslomässigt förstörd över erfarenhet och behöver tid för att omgruppera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144804.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.