Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur att bogsera fordon på en Flatbädd bärgningsbil

dragfordon med ett flak bärgningsbil ger några distinkta fördelar, men innebär vissa nackdelar, liksom. Anses det bästa alternativet för bogsering av många bogsering företag, den flak bärgningsbil kan bogsera ett fordon utan att orsaka stress eller skador på axlar eller den all-wheel drive system på ett fordon. Men bogsering systemet behöver extra utrustning för vissa situationer och det behöver mer utrymme att manövrera än en hjul-lift bärgningsbil. Bogsering av ett fordon som bryts ned längs motorvägen, men tar inte mycket ansträngning med ett flak bärgningsbil. Instruktioner
1

Tillbaka ditt flak bärgningsbil till funktionshindrade fordon, lämnar tillräckligt utrymme för att sänka din flak i position för att dra bilen på lastbilen. Innan du laddar, kontrollera att din lastbil stöder vikten av fordonet du behöver ladda. Konsultera ägarnas handbok av bärgningsbil att lära viktgränserna på lastbilen.
2

Sänk flak i läge för att lasta bilen behöver du bogsera. Om du är osäker på hur du manövrera flak, se ägarnas manualen för din bärgningsbil.
3

Fäst vinschen av bärgningsbil till fordonet du behöver för att bogsera och långsamt Dra fordonet på flak. Om du är osäker på hur du använder vinschen, se ägarnas handbok av din bärgningsbil.
4

Höj ditt flak tillbaka till sitt ursprungliga läge för att slutföra laddningen. Säkra fordonet på plats enligt ägarnas manualen för din bärgningsbil eftersom systemen varierar från lastbil till lastbil.
5

Kör din bärgningsbil som vanligt, men står för den extra vikt när man går runt vänder och när stigande eller fallande kullar. Turas långsammare än du normalt skulle, accelererar snabbare när man närmar kullar och förbereda sig för att tillämpa dina bromsar oftare för att kontrollera din hastighet vid nedgång kullar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144952.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.