Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Fakta om Adult Seat Belt Safety

Säkerhetsbälten anses vara en av de bästa sätten att hålla sig säkra under en bilolycka. Nästan varje amerikansk delstat har någon form av bilbälte lag om böckerna, antingen för vuxna eller barn. Olika forskning har funnit att vuxna är mer benägna att använda bilbälte om den stat där de bor har ett bilbälte lag, och priset ökar tuffare lagen är och ju högre böterna. Primär Enforcement

Enligt saferoads.org, har forskning visat att stater som använder primära verkställighet säkerhetsbälten lagar (biljetter speciellt skriven för förare och icke-förare som bryter en stats säkerhetsbälte lag) har en högre frekvens av vuxna bilbältesanvändning i sitt tillstånd. Medan 49 av USA: s 50 stater har säkerhetsbälten lagar om böcker från 2009, bara 26 av dem ger faktiskt brottsbekämpande myndigheter rätt att utfärda biljetter för säkerhetsbälten kränkningar. I andra stater, kan de citeringar endast skrivas som en del av annan trafik stopp.
Sammankoppling av ras

American Journal of Public Health fann att afro- amerikanska män är mindre benägna att spänna upp än vita eller latinamerikaner. Denna information föranledde Congressional Black Caucus att ringa öka bältesanvändningen bland blacks en "akut nationella hälso prioriterade." Senare forskning visade att svarta 18 och 29 var knäckning upp mer, särskilt i stater med primär verkställighet. När vuxna spännet upp Addera ditt trickle-down effekt

, det betyder oftast sina barn spänne upp, alltför. Saferoads.org fann att när vuxna spänne upp, 87 procent av barnen använder bilbälte, alltför. National Highway Traffic Safety Administration uppskattar att sex av av varje 10 barn som dör i bilolyckor inte använda bilbälte.
Sjukhusvistelser

i sluten kostnader för dem i bilolyckor som inte använder bilbälte är 50 procent högre än de som bälten använder säkerhetsbälten, fann NHTSA. Därutöver uppgick skador till följd av icke-användning av bilbälte till $ 26000000000 under 2002, vilket inkluderade sjukvård, förlorad produktivitet löner och andra kostnader.
Slå i väggen

NHTSA fann att förarna inte gillar att bli träffad i plånboken när det gäller säkerhetsbälten biljetter. De flesta statliga böter är $ 20 till 25, men vissa är så hög som $ 75. NHTSA: s studie av böter som de relaterar till bilbältesanvändningen visade att för varje $ 1 i böter, gick bilbältesanvändning kurs i det tillståndet upp 0,08 procent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144838.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.