Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Jag Rear Ended en person: Vad gör jag

med en smärre bilolycka behöver inte förstöra din dag?. Så länge du har en plan redan i åtanke för dessa typer av olyckliga händelser och behålla lugnet, kommer du att få igenom prövning. Fokus på säkerheten för alla fordonets passagerare först, sedan vända din uppmärksamhet på bilarna. Slösa inte din tid med att bråka med den andra föraren som denna typ av interaktion sällan ger användare eller användbara resultat. Safety First

Visst, bak sinande annan bil och person är oroande. Men så länge du behåller lugnet och följa säkerhetsrutiner protokoll först, kommer allt att fungera så småningom ut. Omedelbart efter olyckan, säkerhetskopiera din bil om möjligt och kontrollera att alla inne i bilen är inte allvarligt skadad. Om någon känner någon nack-eller ryggsmärta, instruera honom att sitta kvar och inte flytta. Om du har möjlighet att klättra ut ur bilen, säkert göra det vid den här tiden.
Överblicka skadorna


Innan närmar den andra bilen eller dess förare, ta en minut för att gå runt ditt eget fordon att inspektera skadan. Detta steg kommer att hjälpa dig att få dig fokuserad på den viktiga frågan om att hantera skador på egendom snarare än dina känslor övertagande och förvärra en redan spänd situation. När du har bedömt var och i vilken grad din bil har uppstått skador, ta den andra förarens bil, alltför. Ta bilder med en kamera eller telefonen omedelbart eftersom dessa kan behövas senare när det handlar om försäkringsbolag.
Exchange Information

Informationsutbyte med den andra föraren är den lämpliga nästa steg. Krafsa denna information nedåt på en bit papper och förvara den med andra bil poster. Be att få se den andra förarens körkort och kopiera ner, utgångsdatum och kontaktinformation själv för att undvika feltolkning namn och adress senare. Glöm inte att lägga till ID state fråga och verbalt kontrollera att den angivna adressen är där föraren bor för närvarande. Exchange namnen på försäkringsbolag och se till att du också säkra telefonnumret som bärare och den andra förarens försäkringsnummer.
Kalla på hjälp

sätt där du får hjälp efter en bilolycka kan variera från stat till stat. I Kalifornien, till exempel, om ambulanspersonal krävs inte om sjukvård eller brandmännen inte behöver rensa scenen, då polisen inte kommer. Under en rad omständigheter som dessa måste du ringa in en redogörelse för olyckan och göra en polisanmälan för att tillfredsställa försäkringsbolaget. Ring ditt försäkringsbolag nästa om du inte är allvarligt skadad och rapportera olyckan. Att ta sig tid att omedelbart göra detta garanterar att du är tillräckligt kommer ihåg alla nödvändiga detaljer när förmedla berättelsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/145072.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.