Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur man rapporterar en trafikolycka

Oavsett hur skicklig förare du är, det finns en god chans att du kommer att vara inblandad i en trafikolycka minst en gång. Det är viktigt att veta vad man ska göra i händelse av en olycka och här är några riktlinjer att följa om det händer dig. Saker du behöver
Namn och adresser inblandade förarna
Försäkringsinformation
Fordonsregistrering
DMV SR 1 formulär
Visa fler instruktioner
1

sluta köra omedelbart om du är inblandad i en trafikolycka för att undvika risken att bli dömd av en hit och köra.
2

utbyta information med förarna av de andra berörda fordonen, inbegripet förarens licensnummer , fordonets registreringsnummer, fordonets registreringsnummer, försäkringsinformation och deras namn, adress och telefonnummer.
3

Ring polisen för att rapportera olyckan och lämna in en skadeanmälan. Trots att kontakta polisen inte krävs om det inte finns några skador, rekommenderas för dokumentation och försäkring ändamål. Att ha myndigheterna på scen hjälper fastställa fakta, bör det finnas en tvist senare.
4

Gör dem som skadas bekväm och kräver läkarvård.
5

Hämta namn och telefonnummer till någon som bevittnade olyckan. Försäkringsbolagen kommer att avgöra vem som var fel och du kommer att vara dollar framåt om du kan ge ett vittne. Det kan spara dig en ökning av din bil försäkringspremie och eventuellt hålla från att få din försäkring annulleras om försäkringsbolaget bestämmer du var på fel.
6

Meddela ditt försäkringsbolag att du var inblandad i en trafik olyckan så snart som möjligt.
7

Kontakta din statens Department of Motor Vehicle (DMV) inom 10 dagar om mer än $ 750 i skada på egendom har uppkommit eller om det fanns skador eller dödsfall. SR 1 rapport (tillgänglig på DMV kontor) måste lämnas in av dig, ditt försäkringsbolag eller juridiska ombud. En olycka rapport med myndigheter
8

filen även om du träffar ett obevakat fordon och kan inte hitta ägaren. Lämna ditt namn och försäkring information i en märkbar plats på den andra bilen.
9

Dra av vägen om du sårar eller dödar ett djur och anmäla djur kontroll, den lokala humant samhälle eller myndigheterna.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144789.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.