Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur registrerar jag en Hit & Run Report bilolycka i Kalifornien?

Hamna i en olycka kan vara frustrerande. Med den andra föraren lämna platsen innan informationsutbyte kan vara en mardröm. En hit och springa olyckan inträffar när en förare försummar att stanna vid en olycksplats. Kalifornien är ökänd för smitningsolycka med störst andel förare lämnar olycksplatser där någon dör, enligt San Francisco Chronicle, som också rapporterar att hit-and-run olyckor är för närvarande på uppgång i staten. Saker du behöver
Olycka Information
Driver Rapport Information
Traffic olycka i Kalifornien (Form SR 1) katalog Telefon
Visa fler instruktioner
Call Emergency

1

Dial 911 från din mobiltelefon. Om du inte har något, hitta närmaste telefonkiosk, eller be en åskådare att använda sin mobiltelefon. Om olyckan inträffade på motorvägen, nödsamtal lådor är vanligtvis tillgänglig. Berätta det 911 operatör som du har varit inblandad i en hit-and-run olycka och att du vill lämna in en rapport. Om polisen vägrar att visa upp, besöka närmaste polisstation och kräva att en rapport tas.
2

Skriv ner all information om den flyende föraren, inklusive märke, modell och färg på bilen, samt registreringsskylten och fysisk beskrivning av drivrutinen om du har det. Notera också uppgifter om olyckan och eventuella vittnen som kan vara tillgängliga.
3

in en rapport om trafikolycka inträffar i Kalifornien (Form SR 1) till Department of Motor Vehicles, om det är mer än $ 750 i skada på egendom eller personskada eller om någon dödades. California Vehicle Code mandat att olyckor med mer än $ 750 i skador ska rapporteras inom tio dagar, även om du inte har den andra förarens uppgifter. Du kan plocka upp formen SR 1 vid varje DMV plats, en California Highway Patrol kontoret eller på Internet (www.dmv.ca.gov).

SR 1 Blanketten finns på DMV fältkontor, i kraftvärmeverket kontor, eller online. Denna rapport är ett krav om du orsakat kollisionen eller inte, och även om kollisionen inträffade på privat egendom. Olyckan till polisen
4

Rapport. En förare som lämnar olycksplatsen begår ett allvarligt brott. California Vehicle Code mandat att alla fordon som orsakar skada eller personskada måste upphöra omedelbart och ge försäkring och körkort information eller straffas med fängelse och /eller böter. Och, om någon dödas, skall föraren rapportera olyckan till polisen eller kraftvärme inom 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144923.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.