Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur gör jag en anmälan i Rhode Island

Bara för att det är en liten stat betyder inte att det inte kan ha stora hål . Potholes peppar de vägar och stigar i Ocean staten och vraket förödelse på många en aningslös bilist . Gropar är inte endast orsaken till skador på underreden , däck, fälgar , fendrar och mer, kan de vara roten till olyckor som förare väja att undvika dem eller dyka upp ur dem också rattled att svara på framrusande trafik. Den Rhode Island Department of Transportation har förbundit sig att reparera de spirande sinkholes att minska kaoset på vägen . Om du faller offer för ett av statens svälja hål , ta en minut för att rapportera det så de följande i ditt kölvatten inte kommer att drabbas av samma öde som dig . Instruktioner
1

Hitta en jättegryta . Tyvärr är detta det enklaste steget eftersom det är i allmänhet inte om du finner det så mycket som det handlar om det att hitta dig .
2

Anteckna adressen . Gatans namn är viktigt liksom eventuell korsning . Om du kan, hitta numret på byggnaden närmast din jättegryta . Att vara så specifik som du kan kommer att försäkra att Smooth Streets riktar din jättegryta och inte en annan av vägbanan s pockmarks .
3

Rapportera gropen och dess plats genom att ringa Rhode Island Department of Transportation vid 401-222-2378
4

E informationen istället på : . CustomerService@dot.ri.gov

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144800.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.