Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur hitta Driving Records eller olycksrapporter

Körning register och haverier är dokument som en majoritet av människor behöver någon gång under sitt liv. Dessa dokument innehåller en hel del viktig information som kraftigt kan påverka en person, och att veta hur man hittar dem kan göra livet mycket lättare. Instruktioner
1

Ring din lokala Department of Motor Vehicles kontoret för att få en kopia av din drivande post. Varje stat har en DMV kontor som håller alla uppgifter som hänför sig till ditt körkort, och de är oftast de enda som kan frigöra en kopia av din körning post till dig.
2

Fyll alla nödvändiga papper helt för att få en kopia av din körning historia. Pappersarbete kommer normalt be om ditt namn, födelsedatum, körkort nummer, adress och personnummer. Behåll all denna information till hands för att göra fylla i dina papper lättare.
3

betala fastställda avgifter till kontorist och plocka upp en kopia av din drivande post. Körning poster är oftast tillgängliga omedelbart och kan returneras till dig inom några minuter.
4

Kontakta din lokala brottsbekämpande organ att få kopior av olycksrapporter. Polisstationer, sheriffer "avdelningar och statliga kontor patrull är de normala rekord djurhållare för olycksfallsrapporter, och det är de som ansvarar för underhåll och släppa dem.
5

Bestäm vilken byrå skulle ha hanterat ditt fall . Många städer är flera jurisdiktioner, vilket innebär att flera myndigheter har behörighet att tjäna över samma område. Du kan behöva kontakta två eller tre olika ställen för att räkna ut vilken byrå hanteras ditt ärende. Till register uppdelningen av polismyndighet du behöver prata med
6

Rapport. De kommer sannolikt att ställa frågor om olyckan, t.ex. när det inträffade, var det hände och vem som var inblandad. Har så mycket av denna information som möjligt tillgänglig sedan posterna avdelningar affären med tusentals rapporter om året.
7

Slutför något pappersarbete som krävs för att få en kopia av din olycka rapport. Du kommer att behöva innehålla den information som efterfrågas och visa legitimation för att bevisa att du är den du påstår att vara innan du tillåts att få en kopia av olyckan rapporten. Betala några avgifter vid denna tid för att snabba upp din rapport process.
8

Plocka upp din olycka rapport när den är tillgänglig. Beroende på ålder och storlek på din olycka rapporten, kan det ta ett par dagar för att journaler avdelningen att lokalisera och avsluta din förfrågan. Begär dina rapporter så långt i förväg som möjligt, så att du får alla dina papper i god tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144798.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.