Svenska Bil >> Driving Safety >> bilolyckor >> Content

Hur komma förbi Rädsla för körning efter en olycka

Före olyckan, är livet lyckligt. Du fruktar ingenting, och kör tillsammans utan ett bekymmer i världen. Efter olyckan, är bilen din fiende. Du haja till varje ljud eller bild som påminner dig om kraschen. Hur kan du släppa dessa rädslor och få bakom ratten igen? Läs på. Saker du behöver
Hjälp Tålamod
från familj och vänner
Rådgivning om det behövs.
Visa fler instruktioner
Starta Små
1

Be a passageraren först. Om du nyligen varit inblandad i en allvarlig krasch, är inne i en bil alls är skrämmande. Du haja, har du flashbacks. Du bör inte vara bakom ratten. Först lära sig att vara bekväm som en passagerare igen. Cykla med någon du känner för att vara en försiktig förare, snarare än en aggressiv förare. Att vara rädd i en bil kommer bara förstärka dina rädslor, så ta det långsamt och lätt.
2 p Om det behövs, söka rådgivning. Om du var bakom ratten i en olycka där någon skadas allvarligt eller dödas, är det något du kommer alltid att få leva med, men det behöver inte styra ditt liv. Hitta en kurator eller pastor du litar på att hjälpa dig att arbeta igenom din smärta, rädsla, och beklagar. En olycka kallas en olycka eftersom det inte var med flit. Det är normalt att känna ånger. Det är normalt att fråga dig själv om du kunde ha gjort något annorlunda och förändrat resultatet. Men sanningen är, även när du besvarar dessa frågor, kan de inte ändra det förflutna. De kan dock påverka hur du kör i framtiden.
3

Be om åkattraktioner. Om du inte är redo att komma bakom ratten ännu, var inte rädd att be familj och vänner att ge dig åkattraktioner. De vet vad du har gått igenom, och de hejar på dig. Jag var inblandad i en bilolycka där en av mina vänner dödades, och min kära morfar körde mig till jobbet varje dag tills jag var modig nog att sätta sig bakom ratten igen. Folk som älskar dig kommer att vara tålmodig och hjälpa dig så mycket som de kan. Andra kan vara fördömande och berätta för dig att "sluta med det" och "komma tillbaka på hästen", men bara du kan avgöra när du är mentalt och känslomässigt beredd att säkert köra igen.
4

Start ut nära hem. När du äntligen känna stadig nog att försöka köra igen, börja med korta resor. Springa ärenden nära hemmet och reser välbekanta vägar. Om du känner att du börjar bli skakis och orolig, dra över om det behövs och ta ett djupt andetag tills du är lugn. Du kommer inte att göra goda köregenskaper beslut om du är fokuserad på minnen från din olycksfall i stället för vägen framför dig.
5

Drive. När du har gjort korta resor utan incidenter, kommer du vaknar en dag och faktiskt känner mig redo för en riktig road trip. Ta det. Prata inte dig ur det! Fira din healing och gå vart ditt hjärta önskar. Livet ger oss alla med oväntade utmaningar, och sorger, men vi behöver inte bli strandsatta där. Gas upp, köra och bli kär i väg igen. Det är möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/car-accidents/144795.html

Previous:
Next:

bilolyckor

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.