Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur till Återvinna en gammal Moped Seat

Det finns inget som att ha den klassiska, ursprungliga plats på din moped. Tyvärr var dessa platser ofta görs med hjälp av billiga vinyl och de river och försämras ganska lätt, speciellt om mopeden har varit oanvänd under en längre tid. Om du inte kan våga förlora din ursprungliga moped sits, då är det tid att återhämta sätet att göra den användbar. Även om den färdiga produkten kommer att se lite annorlunda än originalet, kommer det sista du så länge du åka moped. Saker du behöver
Seat Tänger material
Sponge stoppning
Självhäftande
Märkpenna
Saxar
Häftpistol
4 mm klammer
Show Mer Instruktioner
1

Ta bort den gamla klädseln. Med hjälp av tång, ta ut de häftklamrar som håller det gamla tyget till sitsen. Gör ditt bästa för att hålla det gamla tyget intakt, du behöver detta för att använda som mall när du klipper det nya tyget för sätet
2

Spray sätet med lim.. Försök att hitta lim gjorda för utomhusbruk, du vill inte att det försämras med tiden
3

Place ner svamp skum på sätet för att säkerställa en bekväm åktur.. Även om det är upp till dig vilken typ av skum du använder, är svamp skum vad som används på nästan alla moped och säten motorcykel.
4

Trace ut formen på sitsen på nytt tyg. Använd det gamla tyget för att skapa en disposition för dig att använda. Gå inte rätt till kanten vid spårning, så du kan alltid skära bort extra tyg senare.
5

Placera det nya tyget på sitsen. Skjut tyget ner på svamp skum och vänd på stolen, lämnar kanten tyget ovikta. Med hjälp av lim, ge din plats en andra spruta när det vänds. Nu vika kanten tyget på kanterna av sätet.
6

Dra klädseln undervisade runt kanterna och använda häftpistol, försiktigt häfta tyget på plats runt stussen. Vanligtvis du placerar en häftklammer ca 3 inches isär. Om det finns någon överbliven tyg i slutet av häftning, använd din sax för att klippa bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120638.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.