Svenska Bil >> Bilar , Lastbilar Autos >> Skotrar >> Content

Hur Rev ett Moped

Mopeder är små motorcyklar som sällan kan färdas snabbare än 35 miles per timme, men är små och bränslesnåla. De fyller en nisch mellan cyklar och motorcyklar, och har länge varit populär i Europa och utvecklingsländerna. Nu en allt vanligare syn på amerikanska gator, mopeder är extremt enkel att använda. Varva med motorn på en moped är mycket lätt, även om den exakta tekniken beror på hur (eller om) din moped är inriktad eller cyklade. Instruktioner
1

Börja mopedens motor. Om du har en elektrisk startmotor, behöver du bara vrida om nyckeln. De flesta mopeder med pedaler börjar med pedalkraft. För att göra detta, ställ mopedens cykelställ för att stabilisera moped, tryck på kopplingen och vrida gashandtaget (greppet på höger handtag) något medan kliva ner på en pedal.
2

Koppla motorn från drivhjulet. Om din moped är inriktad, växling till neutralläge genom att klämma på växelspaken. Om den inte är inriktad kan du fortfarande att kunna frikoppla motorn från hjulen. Detta görs för att möjliggöra en moped som trampade, men också tillåter dig att rev motorn samtidigt mopeden stilla. Metoden kommer att ändras från modell till modell, men i allmänhet innebär att dra ut och vrida ett öra fäst kedjan. Kontrollera din moped handbok för specifika instruktioner.
3

Lägg ner mopedens cykelställ och luta moped framåt en aning så att bakhjulet är från marken. Detta kommer att förhindra att mopeden från att röra om, samtidigt som varvar motorn, kopplar du av misstag drivhjul.
4

Rev motorn genom att vrida gashandtaget mot dig. Detta medger mer gas i motorns cylindrar, varvar motorn upp. Lyssna efter eventuella stötar eller konstiga ljud, som kan vara indikatorer på motorproblem.
5

Släpp gasen innan återgående kedjan. Växla in växeln med gasreglaget högt kommer förmodligen stanna motorn, om inte, kommer den att starta cykeln flyttar farligt snabb Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/scooters/120611.html

Previous:
Next:

Skotrar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.